Še ena neumnost Violete Tomić? Kako ji odgovarja Jožef Horvat?

Poslanka violeta Tomić

Pri Violeti Tomić, poslanki, ki se spozna očitno na vse, smo marsikaj navajeni. Že v času 1. epidemije  koronavirusa, se je osmešila z inovativno uporabo letal F16. Takrat so ji odgovorili pri Mladi Sloveniji:

Sicer pa ima Violeta Tomič tudi dobro idejo kako rešiti stisko zdravnikov. A kriva je koalicija, ker ni v 7. mesecih zgradila nove infekcijske klinike?



Je pa Violeti Tomič odgovoril kar prvak NSi, Jožef Horvat: “Poslušam kritike opozicije – sedem mesecev pa še niste naredili infekcijske klinike. Hvala za kompliment, res smo učinkoviti, ampak tako učinkoviti pa nismo. Morda enkrat bomo, ko bodo infekcijsko kliniko delali s 3D printerjem.

Ideja Violete Tomič zagotovo presega njen inteligenčni kvocient. Kaj pravite?

MG


Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

8 komentarjev

Jože Bulc 29. 10. 2020 - 20:58
Še eden neumen članek.
Pesjanar 30. 10. 2020 - 6:06
Tokrat se moram strinjati s teboj😂😂😂
Falco Kaiser 30. 10. 2020 - 7:50
Ojojoj, Violeta Tomic, a je ta osebek res primeren za v parlament? IQ na ravni - danasnji dan, zjutraj! Zgaga, zgaga in samo zgaga, iz strani te odvratne, grde in ponizujoce zenske. In ti (njej podobni - jih je pa veliko na levem polu) nam zelijo vladati.... Ljudje, a smo cisti v glavi vsaj mi? Ven - iz parlamenta, zmetati to bolano sodrgo. Pa niso vredni, da jih zemlja nosi
alojz 30. 10. 2020 - 8:04
Ampak kulturna pa je. Saj je predsednica odbora za kulturo.
Anton Domžalski 30. 10. 2020 - 13:19
Na "bistrumno" trditev,še bolj "bistrumna" replika. Ta dva se imata še veliko za pogovoriti. Naj si najdeta intimni kotiček daleč od politike in javnosti!
Miro Novak 30. 10. 2020 - 15:42
No, tale je pa res za v Butale. Saj se ji lahko cel svet smeji. Ampak čveka pa je...
Tomaž Mlakar 31. 10. 2020 - 12:07
Žal tudi avtor tega članka nima nič večji IQ. Zakaj ni odkrito in iskreno napisal, da koalicija v teh mesecih ni naredila nic za zdravstvo, kljub temu da smo vsi vedeli da drugi val prihaja. Zdaj pa se panično iščejo postelje, delavci in prostovoljci. Aja, JaJo je raje razmišljal kako bo nas še enkrat nategnil in dal velike milijone v vojsko namesto v zdravstvo. Je razmišljal kako preprečiti referendum, ki je ustavna pravica državljanov, da izrazimo svojo voljo. Dajte kaj o tem napisati, spoštovani gospod novinar. Aja, to Veliki vodji ne bo všeč, ovce pa itak meketajo, kot Janša želi. Jebo vas takšna demokracija, ki jo nosita SS stranka v svojem imenu. SJ/SN
Rato Majcen 31. 10. 2020 - 19:19
Ježuš Marija.kako prav bi prišla večja slika s Toaletinim avtogramom. Dali bi jo na vrata shrambe, da otrci ne bi kradli marmelade. O njenim IQ pa ne bi. Vljudno: temperatura človekaali št. Ženskih čevljev.
Dodaj komentar