Senzacija sredi Maribora! Mura premagala velikana Tottenham!

NK Mura, slika facebook

Senzacija Mure v razprodanem Ljudskem vrtu! Amadej Maroša je v zadnji akciji tekme 5. kroga Konferenčne lige učinkovito zaključil protinapad in poskrbel za veliko zmago Mure nad slovitim Tottenhamom z 2:1.

Slovenski prvaki so začeli zelo pogumno. V 11. minuti je Tomi Horvat ušel po desni strani in mojstrsko preigral Davinsona Sancheza, ki je padel po tleh. Horvat si je žogo naravnal na levico in jo s 15 metrov zavrtinčil v mrežo. Gostje nikakor niso ujeli pravega ritma. Izgubili so številne žoge na sredini igrišča, nenatančne podaje so se kar vrstile.

V 72. minuti je Lucas Moura podal v kazenski prostor Mure, Marin Karamarko je bil slabo postavljen, Kane mu je ušel in z dense strani spretno poslal žogo prek Obradovića v malo mrežico.  Prišla je 94. minuta. Zgodovinsko, nepozabno, epsko! Mura je v zadnjih sekundah sodnikovega podaljška dosegla zmagoviti zadetek. Rezervist Amadej Maroša je pobegnil po desni strani, nato spretno prodrl v kazenski prostor in s pomočjo Kolumbijca Davinsona Sancheza, od katerega se je žoga odbila in v loku prevarala vratarja gostov, popeljal Muro v vodstvo z 2:1.

OGLEJTE SI ZMAGOVITI GOL MURE V ZADNJI SEKUNDI TEKME!

Nogometašem Mure za zmago čestitamo tudi iz našega portala!

P.M.

Povezane objave

Naši šampionki, Niki Križnar finski organizatorji niso zavrteli Zdravljice! (video)

Znana je huda kazen, nogometnemu klubu Maribor!

BEDASTO! Franci Kek sredi košarkarske tekme vdrl na igrišče in se ulegel na tla!