Spoznajte žensko, ki je plačana od vlade, a jo blati v tujini!

SLIKA: NOVA24TV

Predstavljamo vam zaposleno v Službi Vlade Republike Slovenije za evropsko in kohezijsko politiko dr. Jasminko Dedić in nekdanjo uslužbenko Mirovnega inštituta.

Ženska ko blati vlado v tujini, čeprav jo plačuje vlada

Jasminka Dedić je že deset let zaposlena v Službi Vlade Republike Slovenije ta razvoj in evropsko kohezijsko politiko. Sama Dedićeva nam ne bi padla v oko, če ne bi dala intervjuja kot sveže izvoljena predsednica Bošnjaške kulturne zveze Slovenije. Njeno pravo osebnostno naravo razkriva intervju za bošnjaški medij Stav. V njem se je hitro prebudila nekdanja “mirovniška radikalna kri.” Kritik do vlade, ki ji daje kruh, ni manjkalo in to je tudi njena glavna poanta, da levičarsko agendo blatenja vlade kar se da internacionalizira. Piše Nova24TV

Sveža predsednica Bošnjaške kulturne zveze v Sloveniji udrihala čez vlado, ki ji daje kruh
“Dete iz Titovega Velenja” se v intervjuju za omenjeni medij ni moglo izogniti klasičnim stereotipnim odgovorom o zatiranju bošnjaške skupnosti v Sloveniji. Do vprašanja največje vladne stranke SDS in politične desnice je bila izzvana zaradi umetno ustvarjene afere “non paper” o razkosanju Bosne in Hercegovine. Pri tem je povedala, da lahko kot Bošnjakinja pričakuje ostre  napade in obsodbe, “ker Janša preprosto ne prenaša nobenih kritik.”

V nadaljevanju je tako povedala, da pričakuje, da jih bodo na družbenih omrežjih začeli zmerjati z izdajalci in jih bodo podporniki Janše pošiljali nazaj v Bosno in Hercegovino. “Ta medijska mehanizacije je za Janševo stranko kot kombajn, ko odidejo, vse zmeljejo.” Dedićeva se je torej že v naprej postavila v vlogo žrtve, zatirane bošnjaške migrantke, ki jo bodo na ukaz napadli stekli desničarji.

P.M.

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma

2 komentarja

Jože Kramar 3. 05. 2021 - 13:33
Takoj jo je potrebno disciplinsko kaznovati z ukinitvijo delovnega mesta naj gre tja kjer ji je bolje.
Jože Kramar 3. 05. 2021 - 13:35
Takoj jo je potrebno disciplinsko odpustiti ker je blatila Državo ki jo zaposluje naj gre v Bosno kamo r spada.
Dodaj komentar