Srčna zgodba, ki smo jo predstavili na našem portalu, obrodila sadove!

!Tone Pavček je bil res velik človek, zato Vam ob njegovih besedah z Vidom sporočava, da ste zbrali dovolj denarja za najino hiško,” so besede Vanje Ropič. 

Zbrali dovolj denarja za odkup hiške

Pred nekaj dnevi, smo pisali o zanimivi zgodbi. Takrat je mama Vanja Ropič dejala: “S sinom, ki je otrok s posebnimi potrebami, živiva v majhni hiški, na mirni lokaciji obrobja Ptuja. Hiša, v kateri živiva sama, je bila prodana na II. dražbi, kupila jo je banka upnica. Ta ista banka nama prihaja nasproti s ceno odkupa hiše, po kateri so jo kupili na dražbi, kar znaša 36.700 EUR. Znesek, ki je za naju nedosegljiv. Tukaj se obračava na Vas s prošnjo, da nama po svojih močeh pomagate zbrati denar za odkup najine hiške.

In danes se je to res zgodilo. Zbralo se je dovolj denarja, s katerim bosta Vanja in sin Vid, lahko odkupila hiško. “Jočem. Od sreče, ganjenosti in preplavlja me hvaležnost. Iskreno? Nekaterim izmed občutkov sploh ne poznam imena. HVALA,” je zapisala Vanja. OD SRCA HVALA!



Točen znesek še seveda ni znan, predlagam pa sledeče. Večino akcij sem dogovorila veliko pred začetkom. Tako bodo prispevki še v medijih ta in naslednji teden. Tudi tukaj na FB potekajo razne licitacije in dobrodelne akcije, v javnih ter zaprtih skupinah, ki ste jih organizirali VI, večino vas osebno sploh ne poznam in to je zame neprecenljivo. HVALA  Prav tako bodo še aktivne SMS donacije na 1919 z besedo VIDU5, saj so bile pogodbe podpisane prej in sama si niti v sanjah nisem mogla predstavljati, da se bo denar za hiško zbral v le štirih dneh in pol. Vse, kar bo pricurljalo še na račun Društva prijateljev mladine Maribor za Vida, bo namenjeno Vidu in njegovim potrebam za kvalitetnejše življenje. Odkup hiše je rešitev golega preživetja. Vid potrebuje kvalitetnejše pogoje za življenje, predvsem kopalnico, ki bo varna in mogoče tudi svojo, malo večjo sobo. Zelo prav bi prišla preureditev hiše za potrebe odraslega “vozičkarja”, je zapisala mama Vanja Ropič.

Pošljite besedo VIDU5 NA 1919
“Vse, kar se bo še dogajalo, tudi končni znesek, sproti spremljajte na strani Dobrodelna akcija – Vid in Vanja zbirava za odkup hiške. Objavljala bom ažurno, zagotavlja Vanja Ropič.
Mami in njenemu Vidu tudi mi želimo še naprej lepo življenje.
MG



Povezane objave

Slovenija Eko Resort, in Matjaž Zorman z lepo gesto! Pomagajmo dolini Kamniške Bistrice.

Društvo 1. oktober z veliko humanitarno akcijo. Tudi na protestu 6. septembra!

Pomagajmo družinam v Šentilju, ki se zaradi plazov ne morejo vrniti domov

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več