Ste konec januarja, cel teden kaj pogrešali Roberta Goloba? Vzel si je namreč dopust v Londonu?

Robert Golob, slika: zajem videa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Kaj storiti, ko vam v službi ne gre? Najboljše e oditi na dopust. To je konec januarja storil tudi Robert Golob. Vikend je namreč utrujeni Golob preživel (zasebno) v Londonu.

Robert Golob, ki je 23. januarja praznoval 57. rojstni dan je očitno zelo utrujen od dela v službi, padanja priljubljenosti in afer, katerih ne neha biti konec. A vseeno. Naš predsednik vlade si je kar med tednom, privoščil teden dni dopusta v Londonu? Zamislite si, da bi to počel nekdanji predsednik Janez Janša. Kolesarček Jenull bi zagotovo bila že na barikadah?

Kot je v oddaji Faktor na TV3, ugotavljal voditelj Aljuš Pertinač, je Robert Golob očitno zelo priden. Celo tako, da si he meni nič, tebi nič, sredi dela, privoščil kar 5 dni dopusta in to, kar med tednom. V ponedeljek, 22. januarja je skupaj s  predsednico Natašo Pirc Musar in svojo ljubico Tino Gaber, priredil sprejem za diplomatski zbor ob pričetku novega leta v Kongresnem centru Brdo, zatem pa “švrk” na avion in odletel (za davkoplačevalski denar?) v London. Četudi si je izlet plačal sam, kar nikoli ne bomo izvedeli, pa so z njim odšli, za naš denar odleteli tudi varnostniki. 

Seveda je bil vzrok, da ljubico pelje v London očitno več, kot dober. Predsednik vlade je namreč, 23. januarja praznoval svoj 57. rojstni dan. In ne samo to. V Londonu je bil z ljubico ostal kar do sobote, 27. januarja. V popolni tajnosti seveda, je vodenje Slovenije prepustil očitno samim državljanom in nihče sploh ni opazil, da predsednika vlade ni.[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Očitno je to še en dokaz, da Goloba v bistvo niti ne potrebujemo na čelu vlade in da lahko mirno odleti nazaj v London. Za zmeraj![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

2 komentarja

simon kovač 23. 02. 2024 - 1:38
,+
Dado 23. 02. 2024 - 7:59
Človek si je vzel dopust in zato ga pribijate na križ? Pa vi res niste diht... Ampak, pazi to. Vzel si je dopust kar med tednom... HA HA HA.. neverjetni ste, res...
Dodaj komentar