Tako pa parkira mariborski župan. Tisti župan ki drugim pridiga, kako naj parkirajo.

Nepravilno parkiran avto župana Arsenoviča. Slika: bralec Večera.

Je med ljubljanskim županom, Zoranom Jankovičem in mariborskim Sašom Arsenovičem sploh kakšna razlika? Po videnem zagotovo nobene. Oba mislita da sta lahko šerifa v mestu in da pravila zanju ne veljajo.

Očitno si nekateri lahko privoščijo tisto, kar si drugi ne morejo. V uredništvo spletnega portala Večer so  prejeli fotografijo nepravilno parkiranega vozila znamke Mercedes pred Osnovno šolo Bojana Ilicha v Mladinski ulici, za katerega se je izkazalo, da ga je deloma na pločniku parkirala kar županova žena Katja. 

“Šla je po otroka v prvem razredu, vozilo pa parkirala tako, da ne bi ovirala pretočnosti prometa. Žal, narobe. Je pa postopek redarstva zoper njo v teku. Plačala bo takoj, ko bo postopek tako daleč,” je pojasnil župan. Kazen za nepravilno parkiranje, ki ji grozi, znaša 80 evrov.

Očitno župan ne pozna predpisov. Parkiranje avtomobila ni dovoljeno niti na pločniku, še manj pa na kolesarski stezi. Tako da je ovirala tako pešce, kot kolesarje, ne glede na to, koliko je star njen otrok.

Pravila morajo veljati tudi za župana in njegovo družino. Sam se večkrat obregne ob takšne in drugačne prekrške, narobe parkirane avtomobile. kot piše spletni Večer, so Arsenoviča, oziroma njegovo družino redarji, oglobili kar devetkrat.

Tako bi bilo dobro, da župan, najprej pomete pred svojim pragom, in potem začne obremenjevati z drugimi.

Povezane objave

Tu so podrobnosti streljanja iz občine Oplotnica

Na družbenem omrežju je završalo. V streljanju v Oplotnici je bil ubit Zlatko.

V Oplotnici so se streljali. En moški umrl!

2 komentarja

tomaž hacin 11. 04. 2024 - 8:23
Saj še voziti ne zna, sploh ne vem kako je naredil izpit, ali pa ga je kupil. Če župan ne spoštuje zakonov in pravil od svojih prebivalcev ne more zahtevati da ga bodo ubogali. Treba mu je dati nepokorščino in ga zamenjati z uglednim in sposobnim človekom ki se zna obnašati in kaj pametnega za mesto narediti.
Ferlič Milan 12. 04. 2024 - 2:55
Dodaj komentar