Tanja Fajon bi vojno v Ukrajini bi rešila s plavanjem Martina Strela? #odzivi

Martin Strel, Foto: FB profil Martina Strela

Poklicni maratonski plavalec in večkratni svetovni rekorder v plavanju na dolgih progah Martin Strel je obiskal zunanjo ministrico Tanjo Fajon. Prelaval bi ukrajinske reke.

Tanja Fajon si kot zunanja Ministrica verjetno ne predstavlja kaj je pravzaprav njeno delo. No na obisk je sprejela svojega “tovariša” Martina Strela, kjer sta se pogovarjala o rešitvah za vojno v Ukrajini. S plavanjem?

To je Fajonova objavila na twitterju. »Martin Strel se, kot kaže, podaja na nov izziv. Preplaval je številne reke sveta, zdaj razmišlja o projektu za končanje vojne in mir v Ukrajini. Zjutraj mi je naš plavalec, ki ima še veliko energije za premagovanje novih izzivov, predstavil svojo zamisel.« Objavila je tudi fotografijo s sestanka.

»Tanja, naša presvetla Tanja, ti pa res veš kaj naj bi počel zunanji minister. Hvala bogu, da smo te dobili. Pomirjen odhajam na dopust. Ker vem, da ima Tanja vse ovčke preštete in vse teče kot mora. Hvala ti,« pravi eden izmed spletnih komentarjev.

 

 

 

 

 

 

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

3 komentarji

mona lisa 13. 07. 2022 - 2:34
Žal ni druge besede kot krača. Vemo da je to ženšče zlobno kot sam hudič zdaj pa vemo da ji še pameti primanjkuje.
Aljosa Fux 13. 07. 2022 - 2:51
Žal primanjkuje pameti večini politikov znotraj EU, vojna se bo končala, ko bodo rusi imeli trdno v rokah obe željeni republiki in nič ptej in nič kasneje.
Bojan Pavelsek 13. 07. 2022 - 6:46
Prav veseli me, da imamo takšno vlado, ki skoraj dnevno poskrbi, da se lahko nasmejim. Žal v jedrni Evropi tega nimajo, ha, ha, ha, ...
Dodaj komentar