To je trasa 4. shoda upokojencev. Poseben avtobusni prevoz tudi iz Maribora

Shod upokojenev

Društvo 1. oktober bo 3. maja organiziralo že četrti vseslovenski shod upokojencev Slovenije. Kajti upokojenci še vedno niso (u)slišani in zahteve so še vedno le črka na papirju.

Tako so zapisali v društvu 1. oktober:

Shod bo potekal tudi po ljubljanskih ulicah, napovedujejo obisk pred palačo kraljice Nataše Pirc Musar, po Prešernovi se omo odpravil naprej pred poslopje vlade na Gregorčičevi! Po Slovenski cesti se bomo odpravili do Cankarjeve in po Prešernovi nazaj na Trg republike! Scenarij smo spremenili, ker bi na železniški in avtobusni ovirali preveč ljudi, ki bi ne krivi in nedolžni zamujali po svojih opravkih, po otroke v vrtce, šele.. Naš namen ni nagajati ljudem pač pa jim pomagati!

Iz društva 1. oktober sporočajo da imajo trenutno zbranih okoli 4000 podpisov, kar je le 10 % tistega, kar pričakujejo, ker bodo močni le, ko bo podpisov zares veliko! Enako velja za udeležbo na shodu!

VSAK, KI BO PODPISAL OBRAZEC PODPORE ZA ZAKON PODPIŠE ZASE IN ZA SVOJO POKOJNINO!! Povabite in pripeljite še druge, naj zadoni SLOVENSKA HIMNA, SLOVENSKA PESEM IN VIHRAJO NAŠE ZASTAVE!!! Pridite za svoje dostojanstvo, to je vaš boj za pokojnine in upokojence, MLADE IN STAREJŠE! S seboj NA SHOD lahko prinesete POTRJENE OBRAZCE ZA ZAKON O ZVIŠANJU POKOJNIN, da privarčujemo s poštnino! Lahko jih zberete tudi v svojih krajih med sorodniki, prijatelji!

Iz mariborskega odbora pa sporočajo, da bo tudi tokrat odpeljal posebni avtobus na shod upokojencev in sicer v sredo, 3. maja, z odhodom ob 12.30 izpred Planeta Tuš. 

Želim vam lep dan, DAN POLN VESELJA IN UPANJA, DOSEGAMO CILJE A POT DO REZULTATE JE ŠE DOLGA IN EDINO SKUPAJ IN MNOŽIČNO JO LAHKO DOSEŽEMO! So še sporočili iz društva 1. oktober.

Povezane objave

GROŽNJA! Borisu Tomažiču nekdo hoče streči po življenju. Ustrelil bi ga v srce.

Dobili smo muzej o spolno prenosljivih okužbah, čakamo le še muzej o radiatorjih?

V SDS proti nedopustnemu projektu izgradnje vetrnih elektrarn na Pohorju!

4 komentarji

Nata 26. 04. 2023 - 2:09
Ja. . . . . . palača kraljice Musar? Le ta je kar tiho? Pahorja bi MSmediji že zdavnaj za jezik vlekli.
Marko Prosen 26. 04. 2023 - 13:50
Shod naivnežev, da bo Rupar dobil njihove podpise, potem pa pozabil nanje....
Biba 27. 04. 2023 - 10:45
No naivneži in tisti z najvišjimi pokojninami, hitro v Ljubljano... Zanimivo koliko ljudi je šlo v tem 1 letu kar imamo Goloba na vladi v penzijo, da hodijo njega izsiljevati
Natjer 30. 04. 2023 - 5:39
Ubogi tisti upokojenci, ki verjamejo v sedanjo "SVOBODO"
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več