To je trasa sredinega shoda upokojencev. Avtobus tudi iz Maribora!

shod upokojencev

[vc_row][vc_column][vc_column_text]“Sreda se nezadržno bliža in sredin shod je pred vrati,” pravijo v društvu 1. oktober, jer tudi tokrat napovedujejo množično udeležbo. 

Kot sporoča predsednik društva 1. oktober, Pavel Rupar se bo shod pričel ob 15. uri s pohodom po Šubičevi, Prešernovi in Gregorčičevi do vladne palače, KJER BOMO IZROČILI ROBERTU GOLOBU KAZENSKO OVADBO zaradi malomarnega opravljanja funkcij!! (organizatorji pohoda bodo Štajerci).Prosim Po trasi bodo vodili harmonikarje s frajtonaricami. Osrednja prireditev pa bo potekala na Trgu republike.

To je trasa shoda. Najprej se bodo ljudje zbrali na Trgu republike in nato odšli pred vlado Republike Slovenije. Za tem se bodo vrnili nazaj na trg, kjer se bo začel program.

Celotni potek shoda bomo od 14.45, prenašali na facebook strani portala in na portalu e-maribor.si

.

“Shod bo to pot zelo oster!  Poleg kazenske ovadbe Goloba, bomo prebrali Zahtevo za presojo ustavnosti kraje RTV preko “prispevka” , ki to ni! Razdelili bomo 3000 kopij odpovedi RTV kraje! Prvič bomo priča izpovedi državljanov iz Savinje in Luč o poteku (nikakršne) sanacije po poplavah! Spregovorila bo tudi upokojenka iz Maribora, Monika Piberl, pisateljica, popotnica, publicistka in dobrotnica, ki se bori za upokojence. Osredni govor bo imel predsednik društva “Inštitut 1. oktober”, predstavil vam bo Začetek postopka KOLEKTIVNE TOŽBE ZOPER RTV zaradi izločitve upokojencev iz vseh segmentov programskega odločanja,” so zapisali organizatorji.

Shod bo potekal mirno , vendar zelo glasno, PRINESITE SLOVENSKE ZASTAVE, MOČNE GLASOVE, PIŠČALKE IN VSE MOGOČE RIKVIZITE. Naj se nas sliši! Zaprli bodo del cest, vsem uporabnikom se opravičujemo in prosimo za podporo in razumevanje! DRUGAČE , KOT TAKO NE MORE BITI IN TUDI NOČEMO, DA JE!!

Program bosta popestrila pevec Dominik Kozarič in pevka Suzana Mally, ki bo z občinstvom zapela pesem: Za Slovenijo živim . Ne bodo pa manjkale niti frajtonarice, in ne Čebelice,” pravijo v društvu 1.oktober.

Bo pa poseben avtobus, kljub grožnjam s strani finančne “policije” odpeljal tudi iz Maribora. Avtobus bo tokrat ustavljal tudi v Hočah in na počivališču v Tepanju. Odhod avtobusa izpred Planeta Tuš, Maribor bo ob 12.30. Na avtobusu pa je le še nekaj prostora. Informacije na 070 442 558!

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]Iz inštituta 1. oktober še sporočajo, naj se udeleženci toplo oblečejo in s seboj na pot vzamejo tudi kakšen dežnik.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

Levičarski napad na Vaska Simonitija, zaradi raperja Zlatka

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

7 komentarjev

BOBUBOB 16. 10. 2023 - 3:02
'Čič ne da nič'. Samo sedenje in čakanje, da se vladajoča kamarila ljubljanska usmili naivnega in prevečkrat tudi pišmeuharskega plebsa je dokazano neučinkovito. Tale pravna država je pravna le za kurje tatove in takoimenovane 'zarotnike', ki mislijo drugače kot je dandanes treba misliti - torej 'jedrno in odgovorno v smislu - cepite se, stroka že ve'. Je bilo prav, da se je zgodila ulica Janši in je že skrajni čas, da ulica ohladi tudi sedanje vladajoče vetrogončiče oz. mešalce megle. Do države, kjer organi delajo vsaj to, za kar so plačani, je še daleč. Do države, kjer zakoni veljajo za vse enako. Moramo si jo (spet) ustvariti sami, državna mafija si namreč ne bo sama žagala veje.....
Marko Prosen 16. 10. 2023 - 3:52
Menda je Rupar v zaporu in ga ne bo na protest....
GottTag QuelleAmeise 16. 10. 2023 - 9:44
Zate ne samo menda, temveč zagotovo vemo, da si koristni idiot, na nivoju, da bi volil tudi vrečo krompirja. Sodbe SLO krivosodnikov, ki sodijo ideološko brez ali s ponarejenimi diplomami, z zločinsko rdečo zvezdo pod sodniško togo, niso vredne 1 lista najcenejšega roza sekret papirja, vse krivosodbe zato končajo na ESČP.
roco 17. 10. 2023 - 20:57
BRAVO!!
piko8 16. 10. 2023 - 16:41
Leteča podgana robert golob je KATASTROFA za Slovenijo in zelo nevaren za Slovenski narod 🦇🦇🦇🫎🫎🫎👹👹👹👹👹
Biba 16. 10. 2023 - 20:18
Še za 1 avtobus jih ne morejo nabrati??? Zgleda da so se tudi upokojenci spametovali😀
roco 17. 10. 2023 - 20:55
Cel avtobus 🚍 iz Mb, noro, dosežek👍
Dodaj komentar