To pa je bil odgovor, ki ga Erika v Tarči očitno ni pričakovala?

slika: zajem zaslona

Tudi v oddaji Tarča ne gre vedno po načrtih famozne voditeljice Erike Žnidaršič, ki je naš medij označila za marginalni medij, a neumnosti, ki jih proizvaja oddaja Tarča smo že vajeni.

Ko Eriki Žnidaršič, gost v oddaji, nalije čistega vina!

Gost oddaje Tarče, je tudi psiholog Aleksander Zadel, ki je dal zelo zanimivo primerjavo s stanjem, ki smo mu priča v epidemiji. “Mi ne opažamo, da hiša gori. Gasilci pridejo na intervencijo in se menijo, da bi gasilno vozilo moralo biti testirano, ne vem kdaj, da bi ga morali oprati, da bi ga morali peljati na servis. Gori hiša, ljudje”, je povedal Zadel. In kot je za voditeljico Eriko znano, je  želela krivdo prevaliti na vlado in ljudi ter gosta spraševala, ali ljudje preveč poslušajo politiko oziroma je politika izgubila ugled. Vendar je dobila odgovor, ki ga verjetno ni pričakovala. Piše Celjski glasnik.

Upajmo, da se bo iz tega odgovora tudi Erika tudi kaj naučila.

P.M.

Povezane objave

Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

10 komentarjev

Slovenec 33 21. 11. 2021 - 6:33
Vaše upanje je prazno Levuhi ne dojemajo stvarnosti, ampak živijo v iliziji, da bo okupacija Slovenije trajala v neskončnost.
Dada 21. 11. 2021 - 6:39
vEČINA sLOVENCEV NE MARA JAJOTA ALI sds, ISTZO VELJA ZA TROBILA sds. zATO, KER JE jANŠI VŠEČ, DA SO sLOVENCI SKREGANI IN MU JE VŠEL MAŠČEVANJE, ŽALI IN PONIŽUJE LJUDI, POLITIKE, NOVINARJE.
Čakija Noris 22. 11. 2021 - 6:55
Žalitve, laži, manipulacije ter podtikanja, so na dnevnem redu Burek bande in vseh ovc, ki v te laži manipulacije in spletke verjamejo.
Ivči krajnc 24. 11. 2021 - 0:23
ja zato, ker si ti tumasta ex komunisticna pizda... a taki kot si ti pizda ti materna ste MANJSINA...
Viktor Hribar 24. 11. 2021 - 14:22
Ali je Dada večina? Nene, ma nene sploh ne!
Dada 21. 11. 2021 - 6:41
Janševi mediji si postranski mediji na nivoju rumenega tiska. To so le strankarska trobila. Eden izda članek, saj vemo, da je notri sovraštvo, potem pa osrtala trobila ponavljajo. Včasih celo naslov zamenjajo. Cilj je vedno isti. Nič dobrega.
Čakija Noris 22. 11. 2021 - 6:53
Oba veva, da lažeš, kot pes.
Viktor Hribar 24. 11. 2021 - 14:20
Čakija, psi ne lažejo! Dada pa laže kot pes teče ali pa kot pes laja, kakor hočete!
Viktor Hribar 21. 11. 2021 - 11:03
No zloba Erika to dobro ve, da hiša gori namreč. Amapk ta kup babje zlobe opravlja svojo dolžnost rušenja vlade ne glede na bolne, bolne s trajnimi posledicami in mrtve. Smrt takemu novinarstvu!
Ivči krajnc 24. 11. 2021 - 0:21
A. ZADEL JE BABO ZADEL V CENTER, baba ne zastopi, je prevec tumasta, naj studira kaj ji je povedal.. a kako naj tumast, butast enopartiski simpatizer dojame, razume, zastopi, kaj mu vprasani sporoca... tej babi pa Gobcevki in vsem enopartijskim rtv ZAPOSLENIM na expres delovne knjizice kot proti drzavni elementi.. na Goli otok je placa dovolj tam..
Dodaj komentar