To so Hrvati poslali na Evrovizijo. Korzeti in v zadnjice zataknjene rdeče vrtnice!

Zajem slike

Hrvati so tokrat brcnili v temo? Očitno nimajo ravno srečne roke pri izbiri tekmovanja za pesem evrovizije, ali pač? Na prestižno tekmovanje za pesem evrovizije so poslali pesem Mama ŠČ!

Saj ni res pa je, bi lahko dejali ob spoznanju, da je strokovno komisijo v skupnem seštevku glasov izbora za hrvaško pesem evrovizije prepričala reška zasedba Let 3, ki je z drznim nastopom in skladbo Mama ŠČ! osvojila ljudstvo. Rečani, ki zmage niso pričakovali, so si tako prepričljivo pripeli evrovizijsko vstopnico. Ampak nad zmago niso ravno vsi navdušeni. Veliko smeha in zgražanja je tudi iz tujine.

Nesporno je sicer dejstvo, da bodo zmagovalci na evrovizijskem odru pritegnili veliko pozornosti. To jim je uspelo tudi na nacionalnem izboru, in sicer še pred začetkom dogodka, saj so se na prizorišče pripeljali kar s traktorjem. Ampak ali to sodi na tak evrovizijski oder? Let 3 namreč na odru nastopajo v vojaških uniformah, pod njimi imajo korzete in v zadnjice zataknjene rdeče vrtnice, proti koncu pa se pojavi še ‘psihopat’ z dvema velikima raketama.

Očitno so tudi naši južni sosedje malce zašli z glasbo?

Povezane objave

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

Neznanje zemljepisa. V oddaji “Delovna akcija” na POP TV, so kraj Pišece preselili kar na Dolenjsko.

1 komentar

mapu 19. 02. 2023 - 3:40
butasto.....
Dodaj komentar