Ups! Ko se Urški Klakočar Zupančič zaplete jezik.

Urška Klakočar Zupančič, zajem zaslona

Urška Klakočar Zupančič, je zagotovo stopila v prevelike čevlje, kot predsednico Državnega zbora. Očitno pa še vedno ni spoznala, da se ves svet ne vrti samo okoli nje.

Prav vsak dan poročamo o novih zdrsih nove predsednice parlamenta Urške Klakočar Zupančič, ki v parlament ni vnesla kakšne svežine, ampak ravno obratno. Prakso parlamentarizma, ki je popolnoma drugačna od zastavljenih ciljev in je na robu ustave. Obnašanje in postavljanje svojih pogojev, razburja celo koalicijske poslance. Nedavno si je za svoj nastop, ko je predsednici Državnega zbora, povedal kar ji gre, iz vrst opozicije, aplavz zaslužil, vodja poslanske skupine SD Jani Prednik.

Res škoda, da koalicija ni sprejela predloga stranke SDS po obveznem testiranju funkcionarjev na prepovedane droge. Potem se nekaterim poslancem nebi večkrat zatikalo in bi sprejemali normalne rešitve v hramu Demokracije.

Se pa zatakne tudi predsednici Državnega zbora Urški Klakočar Zupančič, katera misli, da bodo novinarji njeno jecljanje pred kamerami kar izrezali in ga ne bodo predvajali. No Urška je pač dama z rdeča preproge, spodobi se, da izpade. kar se da resno. 

 

Povezane objave

V seriji Skrito v raju, prišlo do kiksa. Na POP TV molčijo?

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

1 komentar

Aljosa Fux 2. 07. 2022 - 6:38
Ne vem no, meni se zdi, da se ženska neizmerno zabava, gre samo za izjavo za medije.
Dodaj komentar