Za napad Rusov na slovenski konzulat v Harkovu, Nemec obtožil Janšo?

Matjaž Nemec, zajem slike POP TV

Saj ni res pa je. Očitno tudi pri vojni v Ukrajini, ne gre brez levih neumnosti. “Inteligenca” pa je na višku, očitno tudi pri poslancu SD, Matjažu Nemcu.

Matjaž Nemec z novo neumnostjo

V napadih v torek je bila uničena tudi zgradba slovenskega konzulata v Harkovu. “Obsojamo to nezaslišano dejanje Ruske federacije in agresijo nad Ukrajino,” je zapisalo slovensko zunanje ministrstvo. Slovensko veleposlaništvo v Ukrajini je sporočilo, da je častni konzul Anatolij Bondarenko na varnem in “da to grozljivo dejanje ne bo ostalo brez posledic“.

Na mesto Harkov so tudi ponoči padale bombe. V mestu pravzaprav ni hiše ali poslopja, ki nebi bilo poškodovano. A veleum slovenske politike (ne)inteligentni Matjaž Nemec za vse skupaj krivi Janeza Janšo. Svojo neumnost je zapisal kar na twitterju: “Janez Janša, menite, da bi napad lahko bil povezan s sovražno retoriko, s katero izpostavljate našo državo?”

Nemec očitno ne ve, da v Ukrajini poteka vojna, kajti drugače nebi klatil takih neumnosti. Ali pa mu je enostavno zmanjkalo materiala za blatenje predsednika vlade? V uredništvu našega portala e-maribor.si, pa Nemcu svetujemo, čimprejšnji pregled pri kakšnem specialistu.

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma