Začela se bo poletje! V četrtek že 35 stopinj, a za vikend le 25!

slika je simbolna

Napovedali smo že, da bo prvi poletni dan topel. No, zdaj se zdi, da bodo prihodnje dni zaznamovali zares vroči dnevi, saj se bo temperatura naslednje tri dni le stopnjevala. 

Danes bo sončno, od popoldneva naprej so predvsem v severnih krajih možne vročinske nevihte. Termometri bodo kazali od 27 do 31 stopinj Celzija, napovedujejo meteorologi Agencije RS za okolje (Arso).

Jutri bo pretežno jasno. Pihal bo jugozahodni veter. Čez dan se bodo temperature povzpele od 28 do 32 stopinj Celzija. V sredo in četrtek bo še nekoliko topleje. Če bomo v sredo izmerili do 32 stopinj Celzija, jih bomo v četrtek do 34, oboje velja za jugovzhodni del države. Za četrtek je celotna država zaradi visokih temperatur obarvana kar v rumeno opozorilno barvo.

A po tem sledi prava ohladitev saj se bo od petka, 23. julija že začelo ohlajati. Za vikend bodo tako temperature kar za 10 stopinj nižje. V Soboto in nedeljo se bodo stopinje povzpele le do 25 stopinj celzija.

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več