Tako si v Svobodi predstavljajo neodvisnost medijev. Klic v uredništvo, naj da novinarka mir!

Robert Golob, (zajem slike)

Saj ni res pa je. Cenzura levih medijev? Poglejte na kakšen način pri Gibanju svoboda poskrbijo, da so novinarji utišani?

Novinarka Dela Suzana Kos je v pogovoru s predsednico državnega zbora Urško Klakočar Zupančič hote ali nehote razkrila dodatno ozadje, zakaj v medijih v zadnjem letu ni bilo resnih preverjanj nenavadnega financiranja vzporednega podjetja SEE M. & C Vesne Vuković, ki mu je 103.000 evrov nakazal GEN-I Roberta Goloba, 34.000 evrov svetovalni center Brio v lasti danes finančnega ministra Klemena Boštjančiča, 73.000 Adventure Investments in 60.000 podjetje Gorenje. Piše Spletni časopis.

Suzana Kos povedala, da je sama poskušala preveriti, kdo in zakaj je v Gorenju izbral podjetje Vesne Vuković, saj ni imelo nobenih referenc. Kosova ni povedala, da je Vukovićeva še novinarsko delo opravljala brez visokih izobrazbenih kvalifikacij (visokošolske izobrazbe). Posledica preverjanja v Gorenju je bila, je razkrila Kosova, klic v uredništvo z vrha gibanja Svoboda, kaj sprašuje in da »naj da mir«.

Očitno si tako v svobodi predstavljajo neodvisnost medijev. Čakamo le še, da se kdo spravi na naš medij, ker piše kritično do vlade!

Povezane objave

Ekskluzivno! Tako si na gimnaziji Šentvid, politične glasove kupuje EU poslanec (1. del)

Švarc Pipanova pred odhodom ponovno namočila vse vpletene. Sebe pa ne!

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

1 komentar

benedikt 21. 06. 2023 - 11:24
Plešite,imate svobodo.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več