Zala Klopčič naštela razloge zakaj je potrebno jutri iti na protest!

Zala Klopčič, zajem slike

Jutri, v četrtek, 21. marca bo šlo zares. Na Kongresni trg v Ljubljani se bodo zgrinjale množice nezadovoljnih ljudi, kjer bodo glasno pokazali nezadovoljstvo s to Golobovo vlado.

Delavci, upokojenci, kmetje, ljudje, ki komaj preživijo, zdravniki, zaposleni na upravnih enotah, študentje, mladina, vsi po vrsti, bodo jutri prisotni na velikem shodu zoper Golobovo vlado, saj je potreba jasno in glasno povedati, da je DOVOLJ laži, korupcije, podtikanj, pranja in razmetavanja denarja, sprejetja neumnih zakonov.

Dovolj je zaposlovanja po prijateljskih vezeh, sovraštva do drugače mislečih, dovolj je nedostojnih propagand, lenarjenja. Dovolj je teptanja temeljnih človeških pravic. Dovolj je neumnosti in podobno, pravijo mladi, ki imajo dovolj vlade in so vidno ogorčeni nad vsemi propadlimi reformami in škodljivostjo vladajočih. Slovenijo spreminjajo v deželo neštetih spolov, davki so z vsakim letom višji, mladi ne morejo priti po dostopni ceni do stanovanj, vlada pa bi še poleg vsega izvajala cenzuro nad državljani.

Mlada vplivnica in TV voditeljica omizij na TV RTS, Zala Klopčič pravi, da je ključno vprašanje, v kakšni družbi želimo živeti. “V družbi, kjer postaja sprehod po ljubljanskih ulicah vedno bolj nevaren, kjer obstaja 100 spolov, so vedno višji davki, mladi ne morejo do stanovanj, in v družbi, kjer se dobesedno izvaja cenzura in nimamo svobode govora? “No, jaz si želim živeti v normalni državi, kjer ni ilegalnih prehodov čez mejo, kjer obstajata dva spola, je dovoljeno imeti rad svojo državo in njene ljudi ter je osnovna vrednota družina in svoboda. In zato grem v četrtek, 21. 3., na protest proti vladi na Kongresni trg, Pridi še ti!” Je pozvala Zala Klopčič.


Tudi iz Maribora bodo odpeljali posebni avtobusi na shod. Odhod bo ob 14. uri izpred Planeta TUŠ. Mesto na avtobusu pa si lahko zagotovite na tel. 051 358 231 (Tatjana)


Četrtkov shod iz Kongresnega trga, bomo že od 16.30 neposredno prenašali tudi na portalu in FB strani portala e-maribor.si


 

Povezane objave

Neumna sporočila in slikanje za instagram. To sporoča Golob z ljubico s križarjenja! Odzivi

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

3 komentarji

Dado 20. 03. 2024 - 5:28
"Dovolj je zaposlovanja po prijateljskih vezeh, sovraštva do drugače mislečih, dovolj je nedostojnih propagand, lenarjenja. Dovolj je teptanja temeljnih človeških pravic. Dovolj je neumnosti in podobno, pravijo mladi, ki imajo dovolj vlade in so vidno ogorčeni nad vsemi propadlimi reformami in škodljivostjo vladajočih. Slovenijo spreminjajo v deželo neštetih spolov, davki so z vsakim letom višji, mladi ne morejo priti po dostopni ceni do stanovanj, vlada pa bi še poleg vsega izvajala cenzuro nad državljani." To zdaj opisuje stanje v državi med 2020 in 2022? Ker takrat je bilo točno tako kot piše tu...
Vipavec 21. 03. 2024 - 0:09
Kaj te daje demenca letnice si pomešal preden kaj napišeš zaprosi za nasvet.
Dado 21. 03. 2024 - 4:36
Se ne bi strinjal.. Mi še (na srečo) pamet služi... V času začetka pandemije so se prigrebli na vrh in nam za dve leti ugasnili luč... Ki se je spet prižgala aprila 2022...
Dodaj komentar