Anis Ličina pred državno proslavo grozi duhovnikom?

slika: nova24TV

Poleg ponosnega praznovanja 30-letnice naše države Slovenije in državne proslave, se ne drugi strani zgrinjajo horde levičarjev, ki želijo izničiti zanos in ponos ob samostojnost Slovenije.

Anis Ličina grozi duhovnikom?

Res neverjetno je, da tudi kriminalci pozivajo k uporu v času najlepšega praznika. Še več, grozijo duhovnikom. “Velika sramota je, da cerkev v tej vladi sodeluje pri proslavah države, ko pa je desetletja nazaj javno sodelovala z okupatorjem proti njej,” je na Facebooku zapisal Anis Ličina, ki je sicer v medijih znan po več kriminalnih dejanjih, pa tudi po pozivanju k nasilnim protestom. Zapisal je, da so na čelu naše države lopovi, ki že trideset let ropajo našo deželo, na tej poti pa so si spisali zakone, ki jih izkoriščajo sebi v prid in v škodo države ter državljanov. “Mi pa že 30 let nekje na stranskem tiru gledamo v prihodnost, sanjamo o Švici in obljubah in upamo na boljše čase,” je zapisal.

Pri sovraštvu do cerkve pa je Anis Ličina šel še korak dlje. Njegov kolega ga je namreč opomnil, da je pozabil, da  “nam duhovnik/genocidnež pridiga o družini, a sam nima otrok oziroma jih je ogromno, ki spolno izkoriščajo otroke. Na koncu je samo zbiranje ovc za šišanje!!” Na to pa je potem Ličina Gregorju Bojoviću odgovoril, da ima prav in da je to posebna težava, ki jo je treba obravnavati posamezno. Sliši se kot grožnja, mar ne? Piše portal Nova24TV.

Ko smo že pri veri in zgodovini, je Jezus(isa) potreboval približno 30 let, da je pričel z svojim delovanjem, tudi njega se je rešila oblast in premožnejši sloj, saj jim njegov skromni nauk ni bil všeč, preveč je bil preprost, razumljiv in preblizu navadnim ljudem, zato so se ga sklenili znebiti,” je nadaljeval ter se pridušal, češ kakšna hinavščina, da današnja vera in cerkev ne poznata teh vrednot, medtem ko se ves čas govori o njih, nekako tako kot politiki o poštenju. Tudi na tem mestu se lahko vprašamo, kaj bi bilo potem tako zelo drugače, če bi se Ličina resnično podal v politiko – bi se morda odpovedal svojim sumljivim pridobitvenim dejavnostim in bi čudežno deloval le še v dobro ljudstva oziroma države?

Upajmo da je policija na skrajne levičarske horde, ki blatijo našo državo in vero že pripravljena!

P.M.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

MOPSEN 25. 06. 2021 - 13:05
Ne bo prej miru, dokler ne bo temu Balkanskem pritepencu, nekdo orng zobe v vrečo pospravil. GOLAZEN rdeča Balkanska.
Dodaj komentar