Arsenovič ni sprejel odstopa svojega podžupana.

Gregor Reichenberg, slika MOM

Pričakovano! Bila je le predstava za javnost. Po tem, ko so policisti ustavili pijanega podžupana Gregorja Reichenberga, dan pred novim letom in mu odvzeli vozniško dovoljenje, je le-ta ponudil odstop s svoje funkcije. No Arsenovič, pričakovano odstopa ni sprejel.

“Zaradi ene napake se nisem pripravljen odpovedati izjemnemu podžupanu in odličnemu sodelavcu, ki je s svojim prispevkom v številnih projektih pomembno vplival na razvoj mesta,” je dejal mariborski župan Saša Arsenovič, za Večer. A če bi šteli delo po napakah, bi vsekakor moral župan mariborski župan že zdavnaj odstopiti. 

Arsenovič je ob tem sicer izrazil prepričanje, da njegov sodelavec napake ne bo ponovil, obenem pa pričakuje, da bo tudi v prihodnje s svojim delom sodeloval pri nadaljnjem razvoju Mestne občine Maribor. Reichenberg sicer funkcijo podžupana Mestne občine Maribor za področje arhitekture in prostora nepoklicno opravlja od prve izvolitve Arsenoviča za župana leta 2018.

A tudi župan ni brez greha, kar se tiče prekrškov. Spomnimo se samo njegovega napada na mladoletno osebo, aprila leta 2022. pa je še vedno župan Maribora.

Povezane objave

V Kamnici prijetno srečanje članic in članov stranke SDS Maribor! #foto #video

Objavljamo lokacije v Mariboru, kjer bodo policisti v petek merili hitrost!

Vikend rezerviran za člane SDS, mariborske in podravske regije!

1 komentar

mona lisa 10. 01. 2024 - 3:59
Ne da odstopi župan ampak bi ga trebalo odnesti ven in direkt na smetišče.
Dodaj komentar