Arsenovičeva sramota? Za Lent vnovič podaljšan rok, za zaključek obnove.

Gradbišče na Lentu

Gradbišče namesto uživanja na soncu in sprehodov ob Dravi. To je mariborski Lent, ki se je že sprevrgel v Arsenovićevo sramoto zamujanja z roki, za zaključek prenove.

Očitno prenovi še ni videti konca del na Lentu še ni videti konca.  Spet so podaljšali rok do zaključka, podpisanih pa je že šest novih aneksov. Tako je, kot piše portal Lokalec, Mestna občina Maribor izvajalcu gradbenih del podaljšala rok izvedbe do 30.11.2023, saj je izvajalec podal vlogo za podaljšanje pogodbenega roka. Pogodbeni rok za dokončanje del je do 30.11.2023. To je že tretje podaljšanje. 

Veliko stvari je tako še potrebno izvesti in glede na to da ima izvajalec časa le še 20 dni, res dvomimo, da mu bo uspelo.  Največ del je še vedno predvidenih na osrednjem delu Lenta, kjer je potrebno zaključiti tlakovanje pod tržnico, urediti montažo urbane opreme (klopce, koši za smeti), zasaditi drevesa, pokrovnice, trajnice. Potrebno bo še brušenje in štokanje betonskih površin, montaža kandelabrov javne razsvetljave ter betonskih prefabrikatov. Podobni problemi so tudi na zahodnem in vzhodnem delo lenta. S tem da na vzhodu še ni prišlo niti do montaže kandelabrov javne razsvetljave.

Gostinci, na Lentu, pa so še vedno prepuščeni na milost in nemilost gostov, ki se Lenta zaradi hrupa in prahu raje izogibajo. Še dobro da župan na Lentu nima svojih lokalov?

Povezane objave

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

2 komentarja

Dizzy Spellbound 10. 11. 2023 - 9:02
Kaj hočemo: To so "južnjaška posla" .....
Čunga Lunga 11. 11. 2023 - 14:16
Ne vem ,ka se zdaj pizdite,saj ste ga ponovno izvolili !
Dodaj komentar