Bandelli spet z neumnostmi na twitterju. Mahnič mu je povedal svoje

Mahnič, Bandelli

Precej prahu zadnje čase dviguje propadli politik Marko Bandelli. Kot nekdanji poslanec namreč še vedno prejema denarno nadomestilo, pa čeprav ima družinsko podjetje.

Neverjetno, a resnično, je nekdanjemu poslancu Bandelliju, kljub temu, da ima svoje podjetje, pravica do denarnega nadomestils zagotovljena do 13. novembra, v tem času pa že prejema 80 odstotkov zadnje plače, kI jo je prejel, ko je opravljal funkcijo poslanca. V DZ je bil sicer precej dejaven, večkrat po svojih izpadih in neumestnih pripombah, no danes ko ima čas, pa neumnosti piše po družbenih omrežjih.

V sredo je poslanec Žan Mahnič objavil, da ga je poklical sosed, »naj hitro pridem, ker je zadnje bone Janeza Janše izkoristil, preden 1. julija izginejo v Svobodi«. Pripel je še fotografijo, verjetno sosedove mize, s katere je razvidno, da se je miza šibila pod naročenimi čevapčiči, lignji in paniranimi zrezki s krompirčkom.

Bandeliju pa ta očitno ni bilo všeč in je zapisal: Dokaz, da so bili boni za marsikoga nepotrebni. Samo izkoriščali davkoplačevalski denar na plečih drugih davkoplačevalcev.”

Mu pa Žan Mahnič ni ostal dolžan in mu je odgovoril: “Pravi nekdo, ki izkorišča davkoplačevalski denar na plečih drugih davkoplačevalcev, saj bi se lahko zaposlil v svojem podjetju, pa raje jemlje poslansko nadomestilo. Ampak 2200 evrov mesečno zanj ni problem, problem je bon za 100 evrov, ki so ga dobili ne samo on, ampak tudi ostali.”

 

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

mona lisa 1. 07. 2022 - 6:02
Bandelli ni bil nikoli biser intelegence, je pa velik lopov ki pobira davkoplačevalski denar ko ima firmo. Roko na srce tudi ko je bil v parlamentu je za smrdelo ko je odprl usta in ni zaslužil plače.
Dodaj komentar