Borci imajo danes v Mostecu svoje “orgije” z jugoslovansko zastavo!

Slika: twitter

Danes so se borci (kar jih je še ostalo) dobili v Mostecu. Tradicionalnem rdečem kraju, kje je včasih, ko so imeli še denar, svoje piknike prirejala tudi stranka SD.

Borci na pikniku z jugoslovansko zastavo

Ob 30-letnici Slovenske države, so se danes v Mostecu zbrali borci na (partizanskem) golažu in srečanju  s tistimi, katerim Slovenija ni bila nikoli intima opcija. Kot bi se norčevali iz družin tistih, ki so v boju za samostojno Slovenijo dali svoja življenje. Kajti prav ti vojaki, ki so streljali po komaj rojeni samostojni državi, so nosili rdeče zvezde in jugoslovanske zastave. In prav to zastavo so danes, povsem neprimerno izobesili v Mostecu. Kakšna sramota. Policija pa seveda ni ukrepala. Jugo zastavo pa so nepridipravi, kot na twitterju piše Janez Malavašič obesili kar na kapelico.

P.M-

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

4 komentarji

pipic 4. 07. 2021 - 15:26
naj se pozanimajo kdo od njih obeša to zastava naj mu odvzamejo vse dobtrine ki jih prijema od Slovenije,pa naj uveljavlja v neobstoječi jugoslaviji.
Slovenec 33 4. 07. 2021 - 17:27
Okupatorji bodo zopet rajali v okupirani državi Sloveniji v njenem glavnem mestu. Slovenija je okupirana država v kateri vladajo rdeči klerikalci, ki izvirajo iz rdečih verskih blaznežev IN OKUPATORJEV Vse oblastne strukture so prepredene z "naprednimi" iz tega legla, se imajo za prvorazredne in se med seboj ščitijo s ciljem uničevanja Slovenskega naroda. Kako, da vam to ni jasno in na oči vidno? Slovenija je okupirana država že od 1. 12 .1918 naprej. V času te okupacije pa je bilo največje zatiranje slovenskega naroda v dobi, ki so jo zaznamovali rdeči verski blazneži, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 MORIŠČIH po slovenski zemlji in po koncu vojne so kot kvislingi privlekli v Slovenijo nove okupatorje in še več kot 45 let odkrito sodelovali z njimi in zadnjih 30 let to delajo tajno, ker Svobodna Slovenija ni njihova opcija. Rdeča golazen le škodi slovenskemu narodu in v času njene prisotnosti na Slovenskem, Slovencem še niso naredili pozitivnega dejanja, poneverjanja, ropanja in zatiranja Slovencev so se dogajala in se še dogajajo. Okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda še vedno zelo dobro živijo v Sloveniji in se delajo norca iz drugorazrednih, ki jih financirajo.
Novo Jutro 4. 07. 2021 - 22:37
Ta peta kolona, ki sebe imenuje ''zveza bocev'' prav lepo živi na naš račun domoljubov. To ni samo ironija ampak je sramota brez primere. Pomeni, da so živi paraziti popolnoma brez sramu in se norčujejejo iz države in iz nas. Le kdaj se jih bomo odkrižali ?
aleksanderbajc 5. 07. 2021 - 7:21
Ali ni komunizem na svetovni ravni spoznan za enega najhujših totalitarnih zločinskih sistemov ????????? Pripadniki tega zločinskega sistema pa brez sramu in brez posledic obešajo ta simbol. Zločinska peta kolona, ki bi jo morali kazensko pregnat iz Slovenije, je odgovorna za 100 tisoč nedolžnih smrti. Oni pa ponosni na to. Sramota.
Dodaj komentar