Če to ni najbolj bizaren nepremičninski oglas za hišo sredi Ljubljane.

Nekaterim lastnikom nepremičnin v našem glavnem mestu ob oddaji oglasov, zagotovo ni prav vse jasno. Nekateri bi radi na hitro obogateli, drugi spet bi prodali vse kar imajo. A ta oglas, vas bo šokiral.

Uporabniki družbenih omrežji se čudijo nad še enim nenavadnim nepremičninskim oglasom iz Ljubljane. Lastnik namreč prodaja nepremičnino v strogem centru prestolnice. Gre za dvosobno stanovanje v četrtem nadstropju urejene stare meščanske hiše z dvigalom. V atriju stavbe je mogoče tudi parkiranje. V opisu piše, da je stanovanje v prvotnem stanju. Lastnik je svojo nepremičnino ocenil na 189.000 evrov. Kupec pa bo moral plačati še polovico stroškov, ki bodo nastali s prodajo nepremičnine. Do tu vse lepo in prav. Piše portal N1.

A na spletu razburja poudarek, da se kupec v stanovanje ne bo mogel vseliti takoj. “Stanovanje se prodaja izključno kot investicija, saj želi lastnik v stanovanju ostati kot dosmrtni najemnik. Za bivanje je pripravljen plačevati tekoče stroške,” so zapisali v nepremičninskem oglasu.

Povedano po domače, nekdo bi živel v tujem stanovanju zgolj za ceno tekočih stroškov. Ob tem bi v oglasu lahko dopisali še starost in bistvo, zdravstveno stanje lastnika.

(slike: Nepremicnine.net)

Povezane objave

Golobova ljubica nad desne volivce. Se je nalezla Golobovega sindroma?

Arogantni Arsenovič pokvaril prijetno vzdušje na stojnici društva za pljučno hipertenzijo?

Neumnost z leve? Za Ireno Jovevo iz Svobode je najboljši slovenski politik Ivan Cankar

2 komentarja

marker 18. 04. 2024 - 13:32
Taki primeri prodaje so že bili. Pred časom se prodajala hiša s stanovalcem, ki je imel dosmrtno pravico bivanja v njej. Res pa je, da je bilo 3/4 hiše prazne na razpolago.
roco 19. 04. 2024 - 2:44
Tisti, ki se jim zdi bizarno in neverjetno, si lahko nepremičnino zgradijo sami in jo potem po lastni nebizarni logiki uporabljajo kakor jih je želja....
Dodaj komentar