Cviklova bivša v boj za urednico na RTV

Zakonca Cvikl, slika Metropolitan

Karte na televiziji so očitno na strani tistih ki jih je “jebeno več”, kot bi dejal levičarski aktivist Marcel Štefančič. V boj za urednico odhaja tudi Cviklova bivša, Jerca Legan Cvikl .

Kadrovske menjave so v vladi Roberta Goloba, ki želi o RTV Slovenija odločati po nujnem postopku in spremeniti kar zakon, sklicujoč se na izredne razmere v državi, zelo intenzivne. Kakšne so te izredne razmere v Sloveniji bi lahko povprašali tudi aktualnega predsednika Slovenije Boruta Pahorja? Ali bo morebiti treba v boj za našo domovino? Kako se bo Golobov sovražni prevzem RTV-ja odvijal naprej bomo še poročali. Sicer pa je v igri tudi bivša gospa Cvikl. Nekdanja soproga, nekdanjega LDS-ovca in sedanjega rdečega politika (je namreč v stranki SD) Milana M. Cvikla, Jerca Legan Cvikl.

[color-box color=”blue”] Razen Legan Cviklove, za urednika oz. urednico razvedrilnega programa, kandidirajo tudi sedanji urednik Vanja Vardjan, Igor Pirkovič, Rok Smolej in Petar Radovič.[/color-box]

Jerca Legan Cvikl po ločitvi torej išče način za nadaljevanje svoje poti v medijih. Tudi finančno bo gospa Legan Cvikl bolj v soju žarometov, saj se v javnosti ob ločitvi od Milana M. Cvikla postavlja vprašanje, komu bo v ločitvi pripadla luksuzna vila. Po poročanju medijev naj bi bila vila v celoti pisana na Milana M. Cvikla.

 

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali