Damir Črnčec sanja o prevzemu oblasti, ko bo vlado spet vodil LMŠ?

Pri stranki LMŠ so spet zasanjani. In Damirju Črnčecu (vohunčku Murčiju?), se verjetno med spanjem prikazujejo neverjetni pojavi. Mogoče so celo kronanje Marjana Šarca?

DAMIR čRNČEC SANJA, DA BO LMŠ VODILA VLADO?

Neverjetno, a resnično. Sanje Marjana Šarca in njegovega “Murčija” so zagotovo, kako priti spet na oblast. V opoziciji se očitno ne počuti dobro, pa tudi “vohunček Murči” opravlja delo (kaj sploh dela?) ki ga na veseli.

LMŠ-ju, razen ko Marjan in Murči “nabijata” svoje flustracije, pada priljubljenost. Do volitev jo znajo prehiteti vse leve stranke pa tudi NSi. Zato se Šarcu tako mudi na volitve. In, kot je zapisal eden izmed uporabnikov družbenih omrežij: “Tako Damir kot Marjan samo potrjujeta, da sta samo služabnika “globoke države” in diktature javnega sektorja. Vse bo tako, kot je bilo prej, v institucije se ne bomo vtikali in častili bomo svojo lažno zgodovino. Za naprej ponujata samo preteklo stanje, nič boljšega!

Tisto, kar je zapisal “vohunček Murči, pa nima nobenega smisla komentirati, saj tak zapis že sam po sebi sodi na smetišče, kamor drvi počasi tudi LMŠ?

PM

Povezane objave

Malo na morčka, malo na košarko in malo na nogomet. To je delovni dan Roberta Goloba

Socialni demokrati, Golobu zagrozili z izhodom iz koalicije.

Vlada želela naplahtati EU? Denar za pomoč po poplavah ustavljen!

2 komentarja

MOPSEN 25. 04. 2021 - 6:28
Al se je Muri že cepil proti steklini?
Novo Jutro 25. 04. 2021 - 14:09
Črnčec piše tvitte na način, kot, da je izvoljeni član ''Antife'' Serpentinšek pa v ozadju, kot, da mu bo v bodoče na vladi Ćrnčec šef, je pa zdaj tudi on na popravcih !!?
Dodaj komentar