Dejan Kaloh: “Lenuhi iz LMŠ, SAB, SD in NeP za Maribor niso naredili nič!”

slika: Martibor-Pohorje

Maribor je mesto, kjer, v primerjavi Ljubljano, vlade vedno pozabljajo, da obstaja drugo največje slovensko mesto. Dlje, kot do obljub pa se nikakor ne premakne.

LEVE VLADE ZA MARIBOR NISO NAREDILE NIKOLI NIČ?

Spomnimo se, kako je Šarčeva vlada obljubila pomoč mestu Maribor, kako se je Šarec v spremstvu mariborske poslanke Lidije Divjak Mirnik samo paradiral po mestu in za župana ni našel časa. In tu so še levaški poslanci, prej omenjana Lidija Divjak Mirnik, Branislav Rajič, Franc Trček in Andraj Rajh, ki za Maribor v času Šarčeva vlade niso naredili skorajda nič.

Marjan Šarec, se je z Lidijo Divjak Mirnih samo sprehodil po Mariboru

Nasprotno od tega, pa je vlada Janeza Janše ne samo dvignila povprečnine občinam, da lažje zadihajo, ampak namenila konkretne rešitve za mesto Maribor, čeprav se župan Arsenovič že kiti in tolče po prsih, da je to njegova zasluga.

O tem, kaj je vlada storila za mesto Maribor je v državnem zboru spregovoril tudi poslanec Dejan Kaloh.

Lidija Divjak Mirnik je v parlamentu dejala, da nismo vsi isti. Se strinjamo z njo. Nekateri delajo tudi za dobrobit mesta Maribor.

P.M.

Povezane objave

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Tu so podrobnosti streljanja iz občine Oplotnica

Na družbenem omrežju je završalo. V streljanju v Oplotnici je bil ubit Zlatko.

1 komentar

Novo Jutro 29. 05. 2021 - 15:00
Kdor zna dobro opazovat, bo Mariboru prisodil daleč bolj efektne (sanjske) točke kot Ljubljani. Že sama ''reka'' Drava povozi potok Ljubljanico, da ne omenjam zanimive poglede ob Dravi,....Okoliške točke kot so Pohorje, Piramida, Kalvarija, Pekrska gorca, MB jezero... in še in še, pa dajejo Mariboru še svojevrstni pečat. Res se čudim, da se to nikoli ne omenja. Edinole župan Kangler je to z simboliko izrazil po TV : ''Ljubljančani ste nam fauš !''. To je resnica in zato se avtomatsko pri Mariboru premza na vse mile načine, da bi slučajno ne škodil beli (Jankovičevemu naj, naj lepšemu mestu na svetu ???) Ljubljani. Nesreča za mesto so še pa prodane duše, ki se v gl. mesto hodijo kar prodajat, saj tam v celoti zadovoljijo svoj ego..same Pi.....Partljič, predin.... Žalost na kvadrat....
Dodaj komentar