/GROŽNJA/ Za levičarsko vlogerko bi bil uboj “Janševcev” premila kazen!

Blaženka Blažka Radoja, zajem slike (twitter)

Res neverjetno, kaj se zadnje čase dogaja v glavah nekaterih, ki s svojim sovraštvom razgaljajo svoje “flustracije” preko družbenih omrežij.

Za levičarsko blogerko bi bi bil uboj “Janševcev” premila kazen!

Na družbenih omrežjih lahko zasledimo, kako vsakodnevno žali predsednika vlade in člane Slovenske demokratske stranke, vlogerka Blaženka Blažka Radoja, ki je antijanšistična influencerka, ki v svojih videih, poleg tega, da kuha, (kako sicer ne vemo) na glas razmišlja o tem, ali bi bilo treba naciste (=janšisti) pobiti ali poslati na prisilno delo. A policija zaradi njenih nestrpnih izjav in spodbujanja k sovraštvu, ženske doslej še ni obiskala.

Tokrat se je Blaženka Blažka Radoja spet lotila predsednika vlade in “Janševcev” (kot pravi sama) in pravi, da bi bila to, da se jih pobije za njih premila kazen.

Si predstavljate, da bi kateri od privržencev Janeza Janše snemal in na glas razmišljal o tem, kako bi bila za komuniste premila kazen, da bi jih pobili.

PM

 

Povezane objave

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?

2 komentarja

MOPSEN 5. 03. 2021 - 16:59
LEVI gnoj...iz dna greznice.
Marija 5. 03. 2021 - 17:33
In tako se vse začne,ker ta ženska je bolna to se na daleč vidi.Blodintreba bi ji bilo pomagati jo rešiti blodenj.Drugi pa to jemljejo realno in se zadeva razvija naprej.Če bo šlo tako naprej bodo imeli levi kar nekaj dela.Bodo vsaj enkrat delali.
Dodaj komentar