Janja Sluga namesto na glasovanje na “randi” z Veselom?

Janja Sluga, slika Požar report

Kaj pomeni, če je poslanec neupravičeno odsoten na seji Državnega zbora? Ker ne dela v kašnem privatnem podjetju bi se kaj takega dalo hitro spregledati.

Bodo Janji Sluga od plače odtegnili 200 evrov?

Janja Sluga, je ena od nedavnih odpadnic v državnem zboru brez stranke. Torej je v skupini nepovezanih poslancev, kjer so poleg nje še ostali odpadniki, Igor Zorčič, Jurij Lep in Branislav Rajić. Kam bodo ti odpadniki šli po koncu mandata je težko reči. Zagotovo pa bodo skušali preiti v druge leve poslanskje skupine.

Da se Janja Sluga politično spogleduje s predsednikom računskega sodišča Tomažem Veselom, je razkril Požareport prejšnji teden. A to spogledovanje se je dogajalo ravno tisti trenutek, ko bi Janja Sluga morala biti na torkovem večernem glasovanju v državnem zboru – na izredni seji, kjer je bila sama celo sopredlagateljica. Zaradi tega bi lahko ostala celo brez enodnevne plače, kar znese tja do 200 evrov. No, takšna so vsaj zapisana interna pravila v državnem zboru.

Očitno se je Janja naveličala sedenja v parlamentu in je odšla na politični zmenek. Koliko časa, pa je na takem zmenku ostala, pa nam ni znano. Zagotovo pa ji je pasalo. Vsaj po slikah sodeč

Slike: Požar report

P.M.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

Dada 29. 10. 2021 - 19:24
Kaloh je bil govornik na srečanju seniorjev SDS v Mariboru in izjavil, da se SDS pripravlja tudi na županske volitve. Lepo je nakladal a jutri ne bodo vedeli o čem je govoril, ha,ha. AJS, nič ne bo. MB je za SDS in Kanglo trdnjava. Tudi na LJ štarta SDS in tudi vojak SDS Logar, ni mogel nnič. ZATO PA JO POSKUŠA SDS RAZBITI, ZAENKRAT SAMO S TOPOM. »V Ljubljani ima SDS namesto nekaj več od četrtine glasov – vodni top«
Dodaj komentar