Je to norčevanje voditeljice oddaje Svet na Kanalu A, iz poklica pastirja?

Zajem slike, Svet na Kanalu A

Ali na Kanalu A nimajo sreče v voditeljicami, ali pa je neprofesionalnost njihova glavna vrnila. Tako je voditeljica Suzana Perman bruhnila v smeh ob napovedi poklica pastirja.

Vsak poklic je časten, pa četudi je to poklic pastirja v času poletnih mesecev. Poklic pastirja je sicer starodaven a pomemben poklic, ki se je skozi zgodovino razvijal v različnih kulturah po vsem svetu.

Pastirji so ljudje, ki skrbijo za čredo živali, običajno ovac, koz, goveda ali drugih domačih živali, na pašnikih ali drugih območjih, kjer se živali pasejo. Ta poklic so predstavili tudi v prispevku oddaje Svet, na Kanalu A, a očitno ne tako, kot to terja profesionalnost.

Le kaj je zmotilo voditeljico Suzano Perman, ki nikakor ni mogla zadrževati smeha ob branju prispevka za poklic pastirja? Je problem poklic, ali pa se je voditeljica sama počutila, kot ovca? Presodite sami!

 

video. Svet na kanalu A / facebook

 

 

Povezane objave

Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Narod strada, država v razsulu, predsednik vlade pa z ljubico na “morčku”?

Kako se sprostiti na različne načine

6 komentarjev

dk 5. 04. 2024 - 5:09
Človek lahko umre od smeha, ko posluša njen sikajoč glas. Dobro poslušajte njen govor. Lahko bi pomislili, da vas klopotača nagovarja.😂🤣
resnisembil jaz 5. 04. 2024 - 9:16
ona ve...
Franc Šilar 6. 04. 2024 - 1:06
Prepotenten osebek
Fucker 7. 04. 2024 - 6:15
Baba bi rabla enga musliča iz Sirije da jo malo prizemlji
Metod Kvargl 8. 04. 2024 - 1:29
Ti pa dober direkt med roge...
Metod Kvargl 8. 04. 2024 - 1:28
Ne biti bolj papežki od Papeža in najprej pometite pred svojim pragom, prosim. Suzana je čisto v redu in je dostojno nadomestila Nušo Lesar. Meni je njen smeh bil zelo simpatičen, tako kot občasno Nušin. Treba je vedeti, da voditelj v studiu ni sam. Lahko, da je, recimo kamerman, tja prišel v gatah...
Dodaj komentar