Kaj je Bratuškova delala pri vodji slovenskih Romov in to v Sarajevu?

Alenka Bratušek, slika omrežje X

Volilna kampanja je odprta. Lov na volivce prav tako. No nekateri levi voditelji pa so vse bolj nervozni, saj jim javnomnenjske raziskave kažejo polom.

Alenka po zaupnico k slovenskim Romom, kar v BiH?

Alenka Bratušek bi v trenutku volilne zmede zagotovo prodala vse kar ima, samo da bi ona in njena stranka prestopila parlamentarni prag. A to ne bo šlo tako zlahka. Se je Bratuškova zato odpravila celo v Sarajevo, da bi se na skrivaj sestala s predsednikom zveze Romov Slovenije, Jožekom Horvatom Mucem?

Razkriva Bojan Požar: “Ta hip najbolj vroča predvolilna novica. Pravkar, Sarajevo, BiH, v hotelu Holiday Inn, na zajtrku: Alenka Bratušek, Ivo Vajgl, Roman Jakič (vsi SAB) in – ne boste verjeli – Jožek Horvat Muc, predsednik Zveze Romov Slovenije.” piše Požar. In na mestu je vprašanje: Kaj Alenka Bratušek sredi Sarajeva ponuja liderjem slovenskih Romov za morebitno volilno podporo njeni stranki SAB, in zakaj se dobivajo v BiH?!

Stranki SAB očitno teče voda v grlo. Po zadnji raziskavi javnega mnenja, bi celo stranke Resni.ca, dosegla boljši rezultat on njih. So Romi Anlenkina zadnja rešilna bilka?

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!