Kaj vse (še) zahteva Eva Erjavec od (bivšega) moža? Pravniki, pravijo tega ne bo dobila!

Eva Erjavec , slika Družbeno omrežje!

Ko je 26. maja prvič javno pricurljala informacija, da se Eva Erjavec in Andrej Marčič že ločujeta, še ni bilo znano, za kako zelo brutalno ločitev gre, včeraj pa so o tej brutalni ločitvi pisali že mediji.

Pravniki enotni, Eva Erjavec se za nepremičnine lahko obriše pod nosom

Kot so včeraj razkrili na portalu Slovenske novice, se le po pol leta skupnega bivanja, oziroma poroke ločujeta bogataš Andrej Marčič in (lepa) hči, nekdanjega prvega moža (grobarja) stranke DESUS Karla Erjavca,  Eva Erjavec, ločujeta. Nesojeni premier in grobar stranke DeSUS Karl Erjavec naj bi kar fizično obračunal s svojim zetom Andrejem Marčičem in se baje vselil v njegovo stanovanje, V tem stanovanju naj bi tudi zamenjal ključavnice.

Sicer pa Eva Erjavec zahteva od (sedaj že) bivšega moža nekaj neverjetnega. Dve stanovanji v Ljubljani, pri čemer je vsaj eno veliko 100 kvadratnih metrov, počitniško vilo na (slovenski) obali in 7 tisoč evrov mesečne preživnine za njunega novorojenčka, menda do njegovega 26. leta, kar znese več kot dva milijona evrov.

A pravniki so si enotni. Gre za nenormalne zahteve, po samo pol leta skupnega bivanja. Gre za nerealno visoke oziroma absolutno pretirane finančne zahteve in Erjavčevi pri zahtevah zagotovo ne bodo uspešni, četudi bodo šli na sodišče. Eva Erjavec lahko sodno iztrži mesečno preživnino tam nekje do 1200 evrov, morda tudi 1500, za nepremičnine pa se bo skoraj zagotovo obrisala pod nosom. Piše Požareport.

Karl Erjavec pa se skriva in za medije ni dosegljiv. Pravi, da ni več javna oseba. Še dobro, kajti govori se, da ga s svoje spletke vabi Tanja Fajon. No, če smo čisto iskreni, pašeta skupaj!

P.M.

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

V oddaji “Delovna akcija na POP TV” se ne pobrigajo niti za slovenski jezik?

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)