Ko se na nacionalki delajo norca iz osamosvojitvene vojne in žrtev! (video)

posnetek zaslona

Se jim je na nacionalni televiziji  zmešalo? V silvestrski oddaji so se delali norca iz števila padlih v osamosvojitveni vojni.

Svojci padlih v v osamosvojitveni vojni ogorčeni

[color-box color=”blue”] Svojci padlih v osamosvojitveni vojni so v pismu obsodili silvestrski program oddaje “Kaj dogaja?” na RTV Slovenija, kjer so izpostavljali, da je bilo zelo malo žrtev v vojni za Slovenijo. Svojcem je omenjena izjava izredno boleča, saj kljub temu, da je od tega minilo že 30 let, zanje spomin na umrle ni nič manj boleč.[/color-box] 

Otroci padlih v osamosvojitveni vojni so bili ogorčeni nad silvestrskim programom RTV. Kot pravijo, so znotraj oddaje “Kaj dogaja?” izpostavili, da je bilo malo žrtev vojne za Slovenijo in le-te so bile primerjane s številom žrtev koronavirusa in številom padcev iz jablane.

PM

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

Dromla 7. 01. 2021 - 16:05
Norci na RTV. Kakšna bi šele bila RTV Slo, pod Miloševićem!? JLA je napadla svoj narod v SLOveniji, Hrvaški, Bosni, Kosovu. Delavci v TAM Maribor so proizvajali jeklene gosenice za tanke JLA. Ti isti tanki pa so zgazili ljudi v MB in še kje, zakaj le? Slovenski obvezniki v JLA so bili kanon futr (v prvih vrstah) za JLA. V Sarajevu je „general“ Mladić ukazal po radijski zvezi: udri po civilima in so granatirali civile na tržnici, itd. In po 30 letih se brezdušni na RTV delajo norca iz žrtev osamosvojitvene vojne, po kateri danes nehvaležno živijo na RTV. Nekateri na RTV res ne dojemajo dejstev. Lp, KB P.s.: Nekatere oddaje so v redu na RTV Slo, kulturne, informativne, poučne, v poročilih so pa ne mogoči, pristranski, hujskaški, lažnjivi in zgubljajo zaupanje gledalcev, ki jih ni malo, ne?
Dodaj komentar