Ko si skočita v lase Tina Heferle (LMŠ) in Anja Bah Žibert (SDS)

Tina Heferle, Anja Bah Žibert

Danes je bila v parlamentu živčna razprava. Opazili smo že, da hormoni radi podivjajo levi opoziciji takrat, ko je v parlamentu tudi predsednik vlade Janez Janša.

Tina Heferle obtožila Anjo Bah Žibert klevet, ta odgovorila Tini, da laže

Jerca Korče je danes imela dan, ko je ves svoj gnev znesla nad predsednika vlade Premierju Janši je zastavila vprašanje o epidemiološki sliki po razglasitvi konca epidemije covid-19 ter o tem, kakšni so prihodnji načrti in ukrepi vlade, nato pa se je ozračje znova ogrelo. Po besedah Tine Heferle iz LMŠ naj bi Anja Bah Žibert iz SDS izjavila, da Korčetova “tako govori, ker gre za nosečnost, in da je ubogi tisti, ki jo bo dobil in se rodil”. Heferletova je take besede označila za višek od viška. Kot prikazuje videoposnetek se je v besednem dvoboju Bah Žibertova odločno branila, njene očitke zavrnila in trdila, da gre za laži, zavajanje in podtikanja.

No očitno je te besede slišala le Tina Heferle. Saj nihče drugi ni slišal tistega kot poslanka LMŠ,  Zato je Anja Bah Žibert zahtevala opravičilo za laži. NO OPRAVIČILA NI BILO SLIŠATI.

P.M.

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma