Kriminalisti zaključili postopek zoper Arsenoviča in podali kazensko ovadbo

Župan Arsenovič brez maske pred novinarji

Je možno, da se župan Saša Arsenovič izvleče, kot se je izvlekel zaradi nasilja nad lastnim uslužbencem, ko mu je odgriznil prst? Tožilstvo namreč čaka mnenje izvedenca.

Policija je po aprilskem incidentu, v katerega sta bila pri teniških igriščih Teniškega kluba Branik vpletena župan Maribora Saša Arsenovič in mladoletnik, zoper župana vložila kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe, za kar je  zagrožena denarna kazen ali zapor do enega leta.

Župan se še vedno izgovarja Župan da ni storil nobenih kaznivih dejanj, niti utemeljenega suma, da bi storil kakršnokoli kaznivo dejanje in da gre pri tem za politične namene. Oče mladoletnika, se še ni odločil, ali bo zoper Arsenoviča sprožil tudi zasebno odškodninsko tožbo. “Odločitev o tem bom sprejel po posvetovanju z odvetniki, primarna zadeva zame je trenutno kazenska ovadba,” piše portal Maribor24.

Ali župan Arsenovič še vedno uživa vaš ugled, da ga ponovno izvolite za župana Maribora?

 

Povezane objave

Panika sredi Ljubljane. Veter ruval drevesa. V Kranju odnesel streho #video

Škandal, ki že močno odmeva! “Putinova” Ana Netrebko bo nastopila v Ljubljani!

Za koliko se vam bodo pod Golobom znižale plače v letu 2023

1 komentar

Nata 25. 05. 2022 - 2:51
Preden delate ankete o primernosti župana ( kajti na ta vprašanja zgoraj ne znam odgovoriti), vas prosim, da napišete kaj o ozadju te afere. Kajti , oseba, ki je tole fotografirala, bi lahko zraven stopila in posredovala, ali ne?? Torej, moje vprašanje. . . . . s čem se je Arsenović zameril komunistom??????? Da so ga takole na cedilu pustili. . . .
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več