Kučanov prijatelj igral na ustanovitvi belokranjskega odbora 1. oktober

Slavko Plut

V Beli Krajini, v Črnomlju  so včeraj ustanovili nov odbor društva. 1. oktober, katerega se je udeležilo kar nekaj ljudi. So se pa ustanovitve odbora zanimivo udeležil tudi Kučanov odposlanec.

V Črnomlju v Beli Krajini so otvorili nov odbor društva 1. oktober. V knjižnici v Črnomlju je bilo prijetno vzdušje. Rupar je poudaril povezovanje in pogovor med ljudmi. Obljubil je boj za upokojence tudi še naprej. Rupar je za jesen spet povabil vse prisotne na naslednji boj za upokojence. Predsednik je postal Igor Suhorepec.

Prav zanimivo pa je, da se je včerajšnje ustanovitve odbora 1. oktober udeležil tudi Kučanov “odposlanec”. Slavko Plut. Kot nas je opozorila ena izmed udeleženk včerajšnjega dogodka.  Kučan je bil večkrat tudi plutov gost, njegov brat pa je bil tudi član famoznega foruma 21. Sicer pa je “Kučanov” harmonikar na koncu zaigral tudi čebelice. 

Ali je “rdeči” harmonikar končno prepoznal stisko upokojencev in podprl društvo 1. oktober? Verjetno mu Kučan pri svoji pokojnini, ki znaša preko 5000 evrov ne da prav nič zraven.

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

1 komentar

Biba 24. 06. 2023 - 14:55
Upam da boste končno dojeli da ne gre ne za leve, ne desne, ne vernike in ne komuniste. Gre samo zato da je narod čimbolj skregan!!!
Dodaj komentar