Lepa gesta! Henkel z donacijo tekočega mila in ostalih sredstev za osebno higijeno, ter računalnikov.

slika: Henkel.si

V sklopu globalnega programa zajezitve krize, povezane s koronavirusom, so v Henklu podarili več kot 2 toni izdelkov (6.500 izdelkov) iz poslovnega programa Beauty Care (Fa tekoča mila ter drugih izdelkov za osebno higieno).

Henkel z donacijo v Mariboru in okolici

Henkel donacija je bila predana predstavnikom CDS Maribor, CSD Ptuj in Ormož ter Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor. Poleg tega pa so predstavniki podjetja Henkel Maribor osebno predali tudi 46 prenosnih računalnikov predstavnikom Osnovnih šol: Franceta Prešerna Maribor. Ribnica na Pohorju, Limbuš in Kungota ter Waldorfski šoli Maribor. Henkel Maribor bo tako omogočil enake možnosti kakovostnega učenja od doma tudi učencem omenjenih osnovnih šol.

V Henklu so prepričani, da kot posameznik lahko naredimo veliko, kot družba še več.
Spoštovanje in skrb za dobrobit vseh v družbi sta v teh nepredvidljivih časih še posebno pomembna, ter z zagotavljanjem pomoči tistim, ki to najbolje potrebujejo, skupaj ustvarjamo boljši jutri za prihodnje generacije.

HVALA HENKLU! OSTANITE ZDRAVI IN OSTANITE DOMA!

MG


Povezane objave

Jekleni konjički so se na Ptuju postavili na vpogled

Zaposleni v UKC Maribor morajo vrniti covidne dodatke

Začenja se festival Lent. Za rojstni dan Slovenije pa makedonski plesi.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več