Lepa gesta! SDM, mariborskemu UKC doniral 500€

Slika SDM

V nesreči spoznaš prijatelja. Tako bi lahko dejali za lepo gesto mladih članov Slovenske demokratske stranke, SDM, ki so priskočili na pomoč otrokom in zdravstvenim delavcem.

Oba klinična centra tako mariborski, kot ljubljanski sta od dane dalje bogatejša za 150 knjig, ki so jih člani slovenske demokratske mladine poklonili bolnišnicama. Predvsem bodo knjige prebirali otroci, ki bodo morali Božične in novoletne praznike preživeti v bolnišnici.

V teh dnevih je še posebej pomembno, da se zahvalimo zdravstvenim delavcem, ki z veliko vnemo potrpežljivostjo in srčnostjo rešujejo življenja. Ob tej priložnosti so člani slovenske demokratske mladine vsakemu kliničnemu centru tako mariborskem, kot ljubljanskem, poklonili po 500 evrov donacije. V Mariboru je ček za 500 evrov, predstojniku in strokovni vodji zdravstvene nege Klinike za pediatrijo, v imenu SDM, ob predsedniku Dominiku Štraklu in generalnemu sekretarju Nejcu Brencetu, simbolno predal predsednik SDM Maribor Luka Simonič.

Danes sta predstojnik in strokovna vodja zdravstvene nege Klinike za pediatrijo s strani predstavnikov SDM prejela dve donaciji – donacijo knjig z božično pravljico za hospitalizirane otroke in finančno donacijo v višini 500 EUR za namen boja proti covid-19. So na svojem twitter profilu zapisali v UKC Maribor.

 

“Upamo, da smo s to malenkostjo vsaj komu polepšali božične praznike,” je dejal generalni sekretar SDM Nejc Brence.

P.M.

Povezane objave

Še kamen bi zajokal! To je oče napisal svojemu 14-letnemu sinu, ki je umrl v prometni nesreči.

Tragedija v Staršah. Umrl 14-letnik!

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico