Ljubljanski Covid idioti vdrli na cepilno mesto in napadli zdravstvene delavce

slika je simbolna, Vir: www.zdravje.si

Prejšnji teden je v ljubljanski cepilni center vdrla neznana skupina oseb, ki je tam izražala svoje nasprotovanje cepljenju, brez dovoljenja snemala prizorišče.

Neznanci vdrli v cepilni center v Ljubljani

Zgodilo se je v Sloveniji in to v Ljubljani, zeleni Ljubljani, v naši lepi domovini, ki praznuje 30-letnico svobode in razvoja. V Sloveniji, ki uspešno izvaja cepljenje prebivalcev proti covid-19, so neznanci vdrli v cepilni center in tam vsevprek snemali in motili delovni proces. Prestopili so novo mejo v slovenskem zdravstvenem prostoru, vdrli so v zasebno okolje posameznikov, ki so prišli na cepeljenje ter v prostor med zdravnikom in bolnikom, ki je bil, vsaj do včeraj, zaščiten s splošnimi normami.

Skupina ljubljanskih Covid idiotov je, potem, ko je vdrla v cepilni center, strokovnim delavcem in posameznikom, ki so prišli po dozo cepiva, vsiljevala diskusijo o cepljenju. Posredovati je morala celo policija. Dogajanje je na Portalu plus podrobno opisal direktor Nijz Milan Krek, ki je nad tovrstnim početjem naravnost zgrožen. Kot pravi, česa takega v svoji dolgi karieri še ni doživel, čeprav je v preteklosti delal z odvisniki, ki naj bi veljali za problematične. Krek poudarja, da so tudi ti vedno spoštljivo pristopali do zdravnika oziroma zdravstvenega osebja. Piše portal plus.

V cepilnem centru so zaradi tega vdora začasno prekinili cepilni proces in tedaj čakajoči na cepljenje so morali (po)čakati. Potem se je nadaljevalo z nadlegovanjem presenečenega zdravstvenega osebja z vprašanji, prepričevanjem in snemanjem posameznikov – tako zaposlenih kot tudi posameznikov, ki so se želeli cepiti.

P.M.


Povezane objave

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?