Ljudmila Novak s svojim tvitom ponovno brcnila v temo. Tu je množični odziv ljudi

Da se Ljudmili Novak ne splača neprestano udrihati po predsedniku stranke SDS, Janezu Janši, ji očitno še ni kapnilo. Koliko se ji ta sovražnost pozna, pa bodo drugo leto povedale tudi Evropske volitve.

Ob zadnjih pripetljajih na RTV in masakru odpuščanj, ki so ga doživeli nekateri voditelji na TV Slovenija, se je z izjavo za javnost oglasila tudi (zaenkrat še) Evropska poslanka Ljudmila Novak. V svoji izjavi je med drugim tudi zapisala stavek: “Sama kot evropska poslanka pa v tem mandatu nisem odpirala nobenih formalnih postopkov v povezavi z medijskimi čistkami, saj sem prepričana, da domačega perila ni spodobno prati v tujini.” Seveda to kar kvasi Ljudmila, ne drži. Na to jo je spomnil tudi predsednik stranke SDS, Janez Janša in zapisal: “V času mandata naše vlade je ⁦Ljudmila Novak z veseljem prala perilo v tujini in kritizirala ⁦vlado RS ⁩. Sedaj pa, ko res mesarijo po ⁦RTV, pa  se menda to ne spodobi.”

Na to se je ponovno oglasila Ljudmila Novak, ki je zapisala: “Prosim, povej, kdaj, kje in s katerimi besedami sem v Evropskem parlamentu kritizirala tvojo Vlado. Moja kritika se je nanašala izključno na tvoja ravnanja in neprimerne tvite, ki so načenjali kredibilnost funkcije predsednika slovenske vlade in kredibilnost Slovenije.”

Če se je Ljudmila Novak ob tem hotela narediti ubogo in se zasmiliti ljudem, pa je doživela pravo nasprotje. Pravi pogrom! Poglejte ta odziv!

To je posnetek blatenja Ljudmile Novak v Evropskem parlamentu. Posnetek, ki bo še dolgo odmeval. Posnetek, ki je v sramoto slovenski desnici!

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

3 komentarji

Mihaela De 29. 09. 2023 - 13:14
Sramota od ženske.
Pepe Vasjebe 29. 09. 2023 - 16:04
Ona (pa ni gospa, da se razumemo ampak je ena navadna babura) ni nikoli prala perila, je pa otresala svoj umazani gobec. Saj bi zapisal "Da je ni sram", ampak levičarje, kar moravška zloba dokazano je, ni itak nikoli sram.
karies 5. 10. 2023 - 4:08
ljudmila ivra dvojno izdsjalsko igro po nareku rdecega botra iz ozadja in koplje jamo sebi in stranki
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več