Marjan Šarec tudi na obrambnem ministrstvu zganja norčije!

Humorist Serpentinšek,(zajem slike)

Spomnimo se, kako je Marjan Šarec v stilu Serpentinška razlagal, zakaj se je pokvaril vodni top pri gašenju na Krasu. Sedaj podobne norčije zganja še na ministrstvu za obrambo.

Neumnost, ali kar presežek neumnosti, bi lahko dejali za vrsto ukrepov glede varčevanja, ki se jih izmisli ta vlada. Spomnimo se samo neumnosti Marjana Šarca ob nedavnem obisku Krasa je izumil nekaj novih šarcizmov, med drugim “žičko” in “štarter”, ko je pojasnjeval okvaro policijskega vodnega topa. Ni kaj, če že ni kruha, so pa igre! Ob vse višjih davkih in vse bolj praznih želodcih, nam vsaj ni dolgčas. Za to skrbijo vladajoči s svojo izjemno komunikacijo. In ko smo že pri Šarcu: na obrambnem ministrstvu vsem zaposlenim tokrat predlagajo, da z namenom varčevanja energije, pogosteje ugašajo računalnike. 

Ob teh izjavah res ne vemo, ali imamo cirkus, ali parlament:

@portal.emaribor

golobidiot

♬ original sound – Portal e-mariborsi –

@portal.emaribor

Golob pravi da ne rabimo nižjih davkov

♬ original sound – Portal e-mariborsi –

@portal.emaribor

Norčije iz parlamenta! več na e.maribor.si

♬ original sound – Portal e-mariborsi –

Zamislite si, kakšen pogrom bi doživela Janševa vlada, če bi se kateri predstavnik njegove vlade obnašal tako nespametno.

 

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Narod strada, država v razsulu, predsednik vlade pa z ljubico na “morčku”?

6 komentarjev

Nata 6. 08. 2022 - 2:30
Osebno me minister Šarec še najmanj moti. Veliko neumnosti smo že slišali od te ministrske ekipe. No, pa tudi pri prejšnji bi se marsikaj našlo.
škoda 6. 08. 2022 - 2:42
Daj pojasni
Nata 6. 08. 2022 - 7:07
Prva od napak, je bila podpora kmetijski ministrici. Ker je imela toiko težav v lastni stranki. Potem se je podiralo , kot domine. Druga napaka je nepoznavanje Ustave. Da se z odloki ne da vladati. Edino v primeru izrednih razmer, ki pa jih niso razglasili. Zakaj ne??Ker niso zmogli priznati, da večine pač nimajo. Še v marsičem se jim je zareklo. Ko so videli, da zelo malo obljubljenega lahko uresničijo, so bili v senci Covida lepo tiho. In sedaj so tu posledice. Komunisti v MSM napadajo vse po vrsti. https://www.zurnal24.si/zdr... https://www.delo.si/novice/...
mona lisa 6. 08. 2022 - 4:18
Ja pojasni.
Nata 6. 08. 2022 - 7:05
Prva od napak, je bila podpora kmetijski ministrici. Ker je imela toiko težav v lastni stranki. Potem se je podiralo , kot domine. Druga napaka je nepoznavanje Ustave. Da se z odloki ne da vladati. Edino v primeru izrednih razmer, ki pa jih niso razglasili. Zakaj ne??Ker niso mogli priznati, da večine pač nimajo. Še v marsičem se jim je zareklo. Ko so videli, da zelo malo obljubljenega lahko uresničijo, so bili v senci Covida lepo tiho. In sedaj so tu posledice. Komunisti v MSM napadajo vse po vrsti. https://www.zurnal24.si/zdravje/epidemija-covid-19-nas-bo-udarila-kot-bumerang-z-neverjetno-silo-390849?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0MpwYSY1ySP8RIsCsd20jk0Wyh0EMoFT2cwSgg5b-r3LV54sQApFzIk1g#Echobox=1659725018 https://www.delo.si/novice/slovenija/kliniko-golnik-zapuscajo-izjemno-iskani-strokovnjaki/?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1aiXb-50L0r0_H4lDCupLelbr9nBhkYOp1YZRM6uf5HaqpFjQoezGuEbw#Echobox=1659546954
mona lisa 6. 08. 2022 - 4:16
Nismo dobili vlade dobili smo cirkus. Za smeh odlično za državo pa pogrom in uničenje. Če ostane ta cirkus še nekaj časa bo Slovenija čisto na dnu in ne bo več rešitve.
Dodaj komentar