Migranta, ki sta ugrabila Mirka Moravca, sta končno dobila kazen! Se bodo levi mediji opravičili za zavajanje in laži?

ugrabljeni Mirko Moravec

Dva izmed treh migrantov, ki so maja ugrabili 79-letnega Mirka Moravca, sta danes na predobravnavnem naroku priznala krivdo, zoper tretjega pa se bo sojenje nadaljevalo, ko se bo ugotovila njegova dejanska starost.

Leto in 9 mesecev zapora?

Na Okrožnem sodišču v Novem mestu se je s predobravnavnim narokom danes pričelo sojenje migrantom Omarju AbidijuOubiju Boutridu in Abdkarimu Kadfeju zaradi ugrabitve 79-letnega Mirka Moravca, ropa in odvzema motornega vozila. Slovenska tiskovna agencija zdaj poroča, da sta 18-letni Alžirec Boutrid in 25-letni Maročan Kadfe krivdo priznala. Na zaslišanju naj bi se opravičila ugrabljenemu in državi ter izrazila obžalovanje do dogodka, češ da sta imela zaradi dolgotrajne poti v Evropo psihične težave. Sodišče jima je izreklo eno leto in devet mesecev zapora, po prestani kazni pa bosta za pet let izgnana iz države. Ali je kazen dovolj velika? no o tem presodite sami.

Levi mediji zavajali javnost in lagali?

Najbolj pa bode v oči leženost nekaterih levih medijev, ki so, kjub dokazani ugrabitvi 79-letnega Belokranjca ostali pri zavajanju in lažeh. Tako sta se iz dogodka ponorčevala Evgenija Carl  in Domen Savič.

Evgenija Carl: “Znano je, da lepilni trak prave širine za lepljenje ust migranti nosijo v nahrbtnikih. Al je tam med trtami kakšna Tedi štacuna?”

Tako naslajanje in nespodobnost ob ugrabitvi belokranjca samo dokazuje, kako lažnive znajo biti levičarske novice.

M.G.

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?