Migranti naj bi v bližini železniške postaje v Ljubljani posilili žensko, moškega pa pretepli?

Migranti, slika je simbolna, Moje Posavje

V noči iz sobote na nedeljo naj bi prišlo do kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost na območju Bežigrada. V dogodku je bila ena oseba lažje poškodovana, Policija, ki je skopa s podatki je to dejanje vendar potrdila.

 

Kaj več pa policija  o dogodku ni bila pripravljena povedati. Na Novi24TV so poročali, da jim je vir v začetku tedna sporočil, da so v noči s sobote na nedeljo v podhodu, ki povezuje železniško postajo in Zeleno jamo štirje tujci napadli par. Moškega so pretepli, žensko naj bi spolno zlorabili. “Že v začetku tedna smo vprašanje v zvezi s to neuradno informacijo poslali na PU Ljubljana, vendar do tega trenutka nismo dobili potrditev ali zanikanje informacije.” So povedali na Novi24TV.

 

Iz policije sicer zatrjujejo, da nanje nihče ne pritiska in da javnosti ne obveščajo, da ne bi dodatno trpele žrtve, a to je izgovor, saj v nobenem primeru ne obveščajo z imeni in priimki, pri posiljenih pa bi bilo to tudi razumljivo. Za zaščito prizadetih ni potrebno prikrivati vsega dogajanja.

 

Očitno se o migrantih, ki se klatijo okoli železniške postaje v Ljubljani ne sme pisati? 

 

Povezane objave

Tu so nova dejstva o spornem nakupu računalnikov ministrice za digitalno preobrazbo.

Grozljivka sredi Ljubljane. Neznanci skušali ugrabiti dve dekleti!

Poglejte si ta idiotizem nekdanje Golobove poslanke!

3 komentarji

Bojan Šumer 12. 10. 2023 - 11:52
Deportirat vse.
Marko Prosen 12. 10. 2023 - 13:58
Napišite je ali ni in ne da se skrivate za besedo " naj bi"
mona lisa 12. 10. 2023 - 14:21
Vse migrante deportirat oziroma zbrcat od koder so prišli.
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več