Na petkovih protestih tudi hči Milana Kučana?

Milan Kučan, Zajem slike: Nova24.tv

Na petkovih protestih smo opazili tudi hčerko nekdanjega predsdnika Milana Kučana, ki je skupaj s protestniki citirala ustavo. Ana Kučan se protestov ni udeležila prvič, ampak je bila že na prejšnjih protestih.

Kakršen oče, taka hči?

Kakršen oče, takšna hči, samo, da sedaj v malce drugačni preobleki? Očitno so jo doma vzgajali po socialistično, in ima še danes v glavi le eno misel, da je komunizem še vedno na oblasti. Pred nekdanjim sedežem Ministrstva za notranje zadeve se je tako Ana pridružila protestnikom, ki jih je policija prej na silo odstranila iz Trga Republike, zato so citiranje ustave nadaljevali na Štefanovi. 42. člen ustave govori o pravici do zbiranja in združevanja: “Zagotovljena je pravica do mirnega zbiranja in do javnih zborovanj”.

Očitno komunistična vzgoja Milana Kučana, na hči Ano ni dobro vplivala. Kajti če že prebira 42. člen ustave, bi morala vedeti, da je bila v petek okolica parlamenta varovano območje, na katerem je bilo omejeno gibanje in da je bilo zbiranje zaradi okoliščin v zvezi s koronavirusom prepovedano. No, ampak to je pač socialistična vzgoja.

MG


Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?