“Nadelan” koprski podžupan po avtocesti v nasprotno smer!

slika: družbeno omrežje

Patrik Peroša, ki ga je Aleš Bržan po prevzemu položaja postavil na mesto podžupana za šport, je v noči na četrtek s primorske avtoceste najprej zapeljal proti Vipavi. Nato je ugotovil svojo napako, se vrnil do razcepa, in to v napačno smer.

“Nadelan” koprski podžupan ponudil odstop?

Kaj počenjajo občinski ljudje v prostem času je seveda njihova stvar, a vseeno morajo biti za zgled ostalim občanom in Sloveniji. Tu je zgodba Patrika Peroše, ki je vinjen vozil po avtocesti v napačno smer.  Najprej je s primorske avtoceste zapeljal proti Vipavi. Nato je ugotovil svojo napako, se vrnil do razcepa, in to v napačno smer. Od Razdrtega pa je vožnjo v napačni smeri nadaljeval približno 20 kilometrov do Kozine, kjer pa so ga pričakali policisti.

Test alkoholiziranosti je po navedbah časnika Primorske novice, pokazal, da je bil Peroša pijan, saj so v izdihanem zraku namerili 0,92 miligrama, oziroma 1,91 promila alkohola.

“Patrik Peroša je naredil nedopustno napako, ki jo , iskreno obžaluje, a se zaveda, da za vožnjo pod vplivom alkohola ni opravičila,” pravi župan Kopra. Patrik Peroša je zato ponudil svoj odstop s položaja podžupana .Župan Aleš Bržan je odstop sprejel.

To je poteza, ki je pravilna in odgovorna. Po njej bi se lahko zgledoval tudi mariborski župan. A mariborski “šerif” na odgovornost raje kliče reditelje, ki ga oglobijo za napačno parkiraje. Kako zelo se razlikujemo od Kopra.

vir: 24ur

M.G.

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali