Nasprotniki samotestiranja šolarjev ustrahujejo ravnatelje slovenskih osnovnih šol?

slika je simbolna

Ena izmed ravnateljic, na katero je bil naslovljen dopis, katerega razkrijemo v nadaljevanju je posredovala elektronsko sporočilo, ki je bilo po vsej verjetnosti dostavljeno na  elektronske naslove vseh slovenskih osnovnih šol.

Ustrahovanje ravnateljev?

Cela gruča t.i. zaščitnikov otrok, odvetniki za človekove pravice, Civilna iniciativa Delavcev v vzgoji in izobraževanju, Civilna iniciativa Otrok ne damo, Starši za ustavno presojo obveznega nošenja mask za otroke od 6.razreda do 4. letnika SŠ, Civilna iniciativa Maske dol, Civilna iniciativa Združeni gostinci, Sindikat taksistov Slovenije, Gibanje Triglav, Civilna iniciativa Odprimo Slovenijo, Civilna iniciativa za nadzor nad delom uradnih oseb in Odbor za človekove svoboščine, so ravnateljem poslali dopise proti NE testiranju otrok, so spisali neko “skrpucalo” naslovljeno na ravnatelje osnovnih šol.

Trn v peti, je sodeč po zapisanem uvodu, obvestilo o poteku vzgojno-izobraževalnega dela od 12. aprila dalje, ki izhaja iz prejetega obvestila okrožnice Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, kjer je določeno Informativno zbiranje podatkov o dijakih, ki bi se želeli prostovoljno samotestirati. Poleg tega avtorje poziva izrazito motijo načini in izvedba testiranja otrok, še bolj pa “predvajanje propagandnih sporočil, ki jih o samotestiranju pripravljata Ministrstvo za zdravje in Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport.

 

Svoje nestrinjanje z ukrepi v nadaljevanju utemeljujejo z eno izmed sodb Družinskega sodišča v Weimerju. Seveda pri tem iz povsem ignorirajo nedavno sodbo bavarskega upravnega sodišča, ki je po poročanju nemškega Bilda odločilo, da je covid testiranje šolarjev zakonito.

Ob vsem prebranem in videnem se resnično sprašujemo, kdo tu izvaja nezakonita dejanja, ravnatelji ali t.i. civilne iniciative, ki ustrahujejo ravnatelje?

PM

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

2 komentarja

Čakija Noris 13. 04. 2021 - 9:00
KOMUNISTIČNA ergela se trdi iz petnih žil. KONEC JE BANDA BOLJŠEVIŠKA!
Virginia Meyan 13. 04. 2021 - 13:26
Banda prokleta satanistična, testirajte se vsi vi pod prisilo s kancerogenimi nevarnimi težkimi kovinami, aluminijem, srebrom, prepovedanim etanol oksidom ipd. na palčkah iz steklenih vlaken! Crknite vi od raka, krvavitev, kovinskih in steklenih drobcev v sluznici, predrtja možganske membrane, možganskih krvavitev, tumorjev, leukemije, limfomov,... prostovoljno! Kot se to že serijsko dogaja v Usa in drugod pri redno testiranih!!! Da vas ni SRAM!!! PODPORNIKI GENOCIDA!
Dodaj komentar