Neuradno! Pred Tarčo naj bi se na RTV, posebej sestali sestali Dominika Švarc Pipan in ekipa?

Dominika Švarc Pipan, (parodija)

Četrtkova tarča je ponudila zanimivo sliko dogajanja okoli preplačane sodne palače, predvsem pa dogajanje znotraj stranke SD. A nacionalna televizija, bi se tega morala lotiti neodvisno? Pa se je res?

Minuli torek, dva dni pred četrtkovo oddajo Tarčo, so se v pisarni , za zaprtimi vrati sestali Dominika Švarc Pipan in ekipa . Dobri 2 uri ni smel nihče ven in ne v pisarno. Papirje je Švarc Pipanova sama prinesla,” tako je zapisal Bojan Požar na omrežju X.

Kako so sploh lahko v Tarči dovolili, da se pred oddajo pogovarjajo z (zaenkrat še) ministrico za pravosodje? V oddaji Tarča je ministrica, kot pravijo nekateri, tako rekoč blestela pri odgovarjanju in podtikanju stranki SD glede preplačane sodne stavbe na Litijski cesti.

V studiu Tarče  se je Dominika Švarc Pipan izgovarjala in se naredila, kot žrtveno jagnje. “Če bi vedela, da gre za vpletanje stranke, bi na to opozorila in gotovo te pogodbe ne bi podpisala,” je v oddaji Tarča zatrdila ministrica in dodala, da so projekt sicer vodile strokovne službe.

“Sama sem pogodbo podpisala, za podpis sem objektivno odgovorna, če je kaj šlo narobe. Je pa res, da bi očitno ostalo samo pri tem, da je kriva ministrica, ker je podpisala pogodbo, vse drugo pa je bilo dobro in ničesar ne bi nikoli izvedeli, če ne bi vi začeli raziskovati (Tarča, op. n.) in predvsem jaz s svojo najožjo ekipo,” je Dominika Švarc Pipan izpostavila, da bi stranka SD rada vso krivdo prevalila nanjo.

A verjetno tako sprenevedanje, laganja, kazanje s prstom na druge, tudi ob pomoči RTV Slovenija verjetno ne bo pomagalo ministrici. Dominika Švarc Pipan, je čas za odhod?

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

3 komentarji

mona lisa 5. 02. 2024 - 8:08
Naj mi nekdo v tej državi razloži kako lahko ta pokvarjenka nosi papirje v zvezi s to stavbo vsepovsod okrog. Je to normalno in se lahko? In to naj bi bila pravnica. Že zato bi morali zvoniti vsi alarmi v državi. Koliko papirjev se bo izgubilo ali popravljenih? Če so v SD normalni bi morali vse v zvezi s tem raziskat. Lepo jih blati ta krastača. Vsi so krivi samo ona je nedolžno jagnje.
Darinka 6. 02. 2024 - 0:47
Nič mi ni več jasno. SD je vendar stranka, ki je v koaliciji, ter je aktivno sodelovala pri rušenju prejšnjih vodilnih na RTV. Se pravi, soustvarjali so kaos na RTV, danes pa jim je vse skupaj dobesedno eksplodiralo v obraz. JA KARMA, KARMA.!
piko8 8. 02. 2024 - 16:30
Leteča podgana robert golob je KATASTROFA za Slovenijo in zelo nevaren za Slovenski narod 🐛🐛🐛🐒🐒🦇🦇🫎🫎👹👹
Dodaj komentar