Neverjetni odzivi na tvit o reperju Zlatku s preluknjano masko!

zajem slike (RTV SLO), twitter

Veliko zgražanja in neodobravanja je požel nastop raperja Zlatka (Zlatana Čordića) v razvedrilnem programu na TV Slovenija.

Zgražanja na družbenih omrežjih

V času najhujšega porasta koronavirusa, ko je nošenje maske izredno pomembno, še bolj pa je pomembno upoštevanje priporočil zdravstvene stroke, se je RTV šla dobesedno politično igro s prikritim odobravanjem tistih, ki ne želijo nositi maske. A za podajanje kazenskih ovadb zoper odgovorne bo časa še dovolj.

Manj pa so bili navdušeni “tviteraši” ki so Zlatkovo in RTV-jevo početje dobesedno raztrgali, zapisali so tudi nekatere težke besede:

(odzivi na družbenih omrežjih ne predstavljajo vedno stališča uredništva portala, odzivi so nelektorirani)

In neverjetno. Zlatko v pesmi pravi, da je boljši za Slovence, kot Lojze Slak, a to še ni vse, text naj bi Zlatku pripravila kar ekipa oddaje Vikend Paket. Res bolano?

MG


Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

2 komentarja

Jože Bulc 5. 10. 2020 - 20:51
Kako slatki, driskasti, twiti zgoraj. Samo janšisti so lahko tako dvolični. MENE SAMO ZANIMA, KJE SO BILI GORNJI KOMENTATORJI V PRIMERU URADNE OSEBE, MINISTRICE KUSTEC ????? Ministrica se je na javnem kraju, v zaprtem prostoru pojavila na prireditvi brez maske. Razlika je ali prekrši pravila Uradna oseba, ministrica, ki vsem šolam v Slovenija odreja o zaščiti, preko 25.000 ljudem ALI če krši navaden občan , gost v studiu. Zaradi dvoličnosti, se ne razumemo. Tudi janšistični mediji podžigate sovražnost in ste mone.
dk 6. 10. 2020 - 5:59
Čefurju čordiću ukinit vse ugodnosti, ga kazensko ovaditi in po obsodbi izgnati iz Slovenije, pa naj tam v svoji čefuriji trajba svoje ideje katere izvirajo iz njegove umske zaostalosti. Ker res, ni mu treba verjeti v Covid, ni mu treba nositi mask, ampak, da počneš takšne stvari moraš res biti umsko zaostal.Komaj čakam dan, ko bo vlada Janeza Janše naredila red ter, da bodo vsi spoštovali zakone in predpise.
Dodaj komentar