Odzivi na družbenih omrežjih, ob novici, da v politiko prihaja Ivan Gale! Preberite!

Ob novici, da v slovensko politiko prihaja nekdanji uslužbenec Zavoda za blagovne rezerve in “skesanec” RTV-ja Ivan Gale, so se zatresla družbena omrežja.

Veliki odzivi na družbenih omrežjih

Ljudje v večini njegov vstop v politiko ne podpirajo, nekateri pa bi radi videli nov in svež obraz. A ravno z novimi obrazi je problem v današnjih časih, spomnite se samo Katarine Kresa, aa Mira Cerarja in takrat še (zelene) Alenke Bratušek. Tudi nič kaj prijazni niso bili uporabniki družbenih omrežij, ob novici, da v slovensko politiko prihaja Ivan Gale. Objavljamo nekaj zanimivih odzivov:





Vsekakor bo Gale težko prepričal ljudi, da je on pravi za funkcijo politika. Vsaj sam ne. Glede na to, da ga večkrat vidimo v družbi Tanje Fajon, bi Gale utegnil prestopiti k Socialnim demokratom. Sam bi politično zelo težko uspel?

Se pa sprašujemo, ali bi s tem Socialnim demokratom bolj koristil, ali škodil?

MG


Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

3 komentarji

Slovenec 33 28. 07. 2020 - 6:23
Ozadje pa res postaja pravo ozadje. Po šiviliji, kupljenem doktoratu, klovnu pa prevarant postaja novi obraz. Res pravi jagodni izbor za narediti žlobudro. Okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda, združeni v horde rdečih klerikalcev pa res nimajo nobenega nivoja več
Slovenka 28. 07. 2020 - 9:55
Sveta nebesa! Mar so res tako obupani, da prosto po Požarju cukajo za rokav že vsakega tepca, ki ima pet minut časa? Palček Smuk, te ni sram? Ubogi Janša. S kakšnimi odvratnimi Liliputanci ima opravka. Sreča za Slovenijo, da se mu da ukvarjati z idioti.
GAD 28. 07. 2020 - 12:16
POGREB ZA S L O V E N I J O.
Dodaj komentar