Kdo na TV Slovenija se spreneveda o krivdi za slabost Valentine Pleskan?

Slika: Bojan Požar, omrežje X

Saj ni res pa je. Po tem ko je včeraj nenadna slabost na TV Slovenija obšla odstavljeno novinarko Valentino Plaskan, je vodstvo RTV naprtilo kar Bojanu Požarju in medijem?

Ko so danes zapisali v levosučnem Večeru, da Bojan Požar z žalitvami zaposlenih na RTV-ju nadaljuje še danes, se marsikdo vpraša, ali je to mogoče, da kaj takega zapiše nek medij, ki naj bi bil nekdaj celo ugleden in bran.

Prav zanimivo. Polona Fijavž, ki je, čeprav še ni niti odgovorna urednica,  v prvih dnevih izpeljala obsežno čistko, po kateri so včeraj iz delovnega mesta zaradi slabosti na urgenco odpeljali Valentino Plaskan. In zanimivo, njo je najbolj pretreslo, ker so bili o tem objavljeni posnetki in ne to, kaj se je Valentini naredilo. Če ni še kaj bolj odurnega na tem svetu?

“Javna objava posnetka novinarke v trenutku očitne zdravstvene stiske me je izjemno pretresla. Žal mi je, če se je to zgodilo znotraj hiše in brez njenega privoljenja. Nedopustno je, če se zdravje zaposlenih zlorablja, dostojanstvo vsakega zaposlenega je nedotakljivo.” je zapisala Fijavževa.  Očitno so slabo zdravstveno stanje Plaskanove, novinarke, katera zagotovo v novinarskem smislu absolutno prekaša Fijavževo, hoteli pomesti kar pod preprogo. In nenadna slabost, za katero naj bi bil kriv stres, seveda ni prišla kar tako, ampak je pri tem v veliki verjetnosti botrovala odločitev, da se izredno talentirano novinarko Plaskan umakne iz Dnevnika.

In za to, naj bi bil kriv kar Požar? Ja kdo bi tej zgodbi lahko verjel, razen levosučnih portalov, ki kot papige danes pišejo zgodbe o Poloni Fijavž, kot žrtvi, čeprav je ona kriva za vse čistke na TV Slovenija?

Povezane objave

Dominika Švarc Pipan v novi aferi. Tokrat gre za najemnine, za celjske tožilce?

POZOR! Neznano kam je odšel Marijan Urošević! Ste ga videli?

Bo preiskavo poslovanja Gen-I in Golobovega Star Solarja, zahteval državni svet?

4 komentarji

Vipavec 27. 09. 2023 - 23:14
Kaj zaposleni na rtv nimajo nobenih pravic kaj jih nič ne ščiti kolektivna pogodba
Tone Novak 28. 09. 2023 - 1:52
Jih. Ampak samo ko je ne leva oblast.
mona lisa 28. 09. 2023 - 0:48
Ko rdeči prevzamejo oblast se dogaja masaker. Kot po vojni.
Andrej Križman 2. 10. 2023 - 14:17
Pozar laze k pes te e🤮🤮
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več