Pa mu je vendarle uspelo. Arsenovič zbral podpise in vložil kandidaturo za župana

Saša Arsenovič, Gotof je

Po skoraj enem mesecu prošenj in moledovanja je Arsenoviču uspelo, da je zbral vsaj 905 podspisov podpore za vnovičen naskok na župansko mesto v Mestni občini Maribor.

Aktualni župan Mestne občine Maribor Saša Arsenovič je danes volilni komisiji oddal podpisane in overjene obrazce podpore in tako tudi uradno vstopil v boj za nov mandat na mestu župana. Arsenovič se v boj za nov mandat podaja kot neodvisni kandidat liste Arsenovič za Maribor.

“Župan je zbral 1068 obrazcev za svojo kandidaturo,” je ob vložitvi povedal predlagatelj kandidature in sicer kandidat na volitvah za mestni svet Andrej Brvar. Sicer je trenutni župan imel kar nekaj problemov z nabiranjem podpisov, tako da to ni bilo tako samoumevno.

Poročali smo že, da si je župan stojnico za zbiranje podpisov postavil kar na parkirišču pred občino, medtem ko je na primer stranka SDS, morala imeti stojnico za zbiranje podpisov za referendume na Trgu svobode.

Stojnica Saša Arsenovića pred MO Maribor

Čas do lokalnih volitev se medtem nezadržno bliža V Mariboru je zaenkrat znanih le nekaj kandidatov, ki se bodo potegovali za županski stolček, med njimi so Saša Arsenovič, Vojko Flis, Dejan Kaloh, Lidija Divjak Mirnik, Vladimir Šega, Igor Jurišič in Miha Recek.

 

Povezane objave

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Tu so podrobnosti streljanja iz občine Oplotnica

Na družbenem omrežju je završalo. V streljanju v Oplotnici je bil ubit Zlatko.