Panika na levi. Vesna Vuković v vlado vabila Novo Slovenijo?

V stranki Roberta Goloba jih ni malo nezadovoljnih zaradi potez Vesne Vuković. Najprej zaradi njenih neverjetnih potez po pregledovanju telefonov poslancem Gibanja svoboda, naj bi pa v vlado vabila tudi Novo Slovenijo.

V političnih kuloarjih že nekaj časa kroži ugibanje o rekonstrukciji vlade, ki naj bi jo za julija in pred parlamentarnimi počitnicami načrtoval premier Robert Golob. Medtem ko se je doslej ugibalo, ali se bodo res zgodile spremembe na ministrskih mestih Gibanja Svoboda, naj bi to sedaj postalo resničnost, piše Delo.

Stolček naj bi se tresel kmetijski ministrici Ireni Šinko, informacijski ministrici za digitalno preobrazbo Emiliji Stojmenovi Duh ter ministru za naravne vire in prostor Urošu Brežanu.

Bolj pa je zanimiva novica, ki kroži po hodnikih vlade, da naj bi generalna sekretarka Gibanja svoboda, Vesna Vukovič,  klicala enega od njenih rednih sogovornikov v NSi. V pogovoru, ki sodi v sklop njenih rednih komunikacij z NSi, naj bi preverjala možnost vstopa te stranke v vlado. Po tem scenariju naj bi NSi zamenjala Levico.

 Morebiti pa je ta “rendi sogovornik” kar Janez Pogorelec, ta bi lahko sodil v to levo branžo?

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

4 komentarji

MOPSEN 18. 06. 2023 - 3:16
Naj že enkrat v Nsi delujejo odkrito in se javno priklopijo k levim kriminalcem in lažnivcem.
dk 18. 06. 2023 - 4:00
V NSI ne bodi nikoli delovali odkrito. Od Bajuka naprej se je ta strankica pomaknila totalno v levo. Samo en takšen primer, ko je podprla zvišanje pokojnine zadrtemu komunistu Kučanu. Njeno levo usmerjenost in oportunizem pa lahko vidimo po tem, da stranki SDS onemogoča delovanje v različnih komisijah in za to krivi JJ. češ, da je diktator in samodržec. Skratka, to je strankica obsojena na izpad iz Parlamenta.
Darinka 18. 06. 2023 - 8:12
Pogorelec in Novakova sta poguba za NSI.
Nata 19. 06. 2023 - 7:51
Kadar ima prste zraven Pogorelc, je takoj vse narobe. Gospa pa prav dobro ve, kdaj in kako kuriti, da povzroči špetir na desni. Zato jo vendar imajo tam! Svojo umetnost je pokazala in dokazala na Necenzurirano !
Dodaj komentar